Wednesday, April 2, 2008

Sportif


Yeni gerilmiş yüzü ile büyük moda dergilerine röportajlar veren Madonna kocası Guy Richie'nin jujitsu yaptığını ama kendisinin "yetişkin erkeklerin birbirlerini fırlatıp atmalarını hiçbir şekilde anlamadığını" söylemiş.
Guy Richie sevdiğimiz hatta ve hatta sarışın olmasına rağmen beğendiğimiz insanlardandır. Var kendisinin viril bir tarafı. Virilden öte kool bir insan kendisi. Öyle kool olmak için kasanlardan değil, cidden kool bir insan.
Jujitsu'nun bir de brazilian jujitsu olanı varmış ki en iyi dövüşme sanatıymış. Hiç anlamam. Küçükken ama cidden küçükken tek kanallı televizyonda seyrettiğim diziden öğrenip acaba judo mu yapsam diye dedemin başının etini yemiş beni judo yapılan bir yere götürmesini istemiştim ama benim yaşıma göre kurs olmadığı için almamışlardı. Dövüş sanatları ile ilişkim bu kadardır. Jujitsu yeni moda galiba geçenlerde de bir programda gördüm. Yapana da, evde bir tane yapana sahip olana da hayırlı olsun derim. Ama evde bir tane böyle adam? Bilmem ilginç olabilir aslında. der giderim. Çok yoğun bir insan olarak çıkmam gerekiyor. Bir gün kapının önüne koyacaklar ama...

No comments: