Friday, April 25, 2008

Cuma eğlencesi # 17

Bahar derken hava yine söndü, karardı. Ama eğlence günü geldi, bugün cuma!

NYC'de davetler geceler bitmediğinden cuma eğlencesi de bitmiyor. Kadın kim bilmiyorum ama elbise Yves Saint Laurent. Çok beğendim! Rengini, boyunu, kesimini ve özellikle de göğüs kısmını. Bulsam şu elbiseyi alırım, akşama da giyer çıkarım, sabaha kadar eve dönmem oradan oraya gezmekten.



Yine aynı geceden ve yine YSL. Güzel ama kırmızı-bordo elbise kadar güzel değil açıkcası. Ama rengi güzel ki şu anda boynumda o renk bir fular var. Kız ise ismini bilmediğim ünlülerden, oyuncu filan ama pek beğenmiyorum ben. Fazla koyu renkli, fazla patlak dudak patlak gözlü hatta fazla pornocu kılıklı. Ama beğeneni çok biliyorum.

Bu sefer Hana Soukupova güzel insan olduğunu daha bir layığıyla göstermiş (hala saçlarının daha sarı olması gerektiğini savunuyorum). Elbise vintage bir şeymiş ama güzel elbise. Hele hele göğüs kısmı müthiş (olsa kesin giyer çıkarım). İşte ben böyle geceler olsun istiyorum. Yani kimsenin neyi ne kadar açtığına bakılmayan, güzelin güzel olduğu. Yandaki kızın elbisesi de kendisi de kötü hele kırmızı ruj...İnce dudaklı kadınlar kırmızı ruj sürmesinler hatta ruj değil de gloss sürsünler çünkü ruj olmuyor ince dudakta.
Güzelden sonra biraz çirkin oldu galiba. Ne kendisini ne de müziğini severim. Atlayan zıplayan rock ile hip-hop arası garip gruplardan Limp Bizkit'in solisti bu adam. Eskiden gayet yapılı, Tony Soprano'dan hallice bir haldeyken zayıfladı, adonis kasları yaptı ve hatta bunları klibinde gösterdi ama müzik işini pek yapamadı. Gerçi 11 Eylül sonrası bir albüm için galiba wish you were here'ı güzel yorumlamışlıkları vardır ama şarkı güzel zaten ne yapsan oluyor. Neyse seks kaseti ile yakalanmış kendisi yakın zamanlarda. Bilmiyorum nasıl olduğunu seyretmedim, niyetim de yok (baştan söyleyeyim de). Bu adam zamanında ona buna çok bok atardı, yok Eminem yok Britney yok çoluk çocuk diye de kendisi de çocukla çocuk olurdu-kendisi biraz yaşlı bile sayılır. Neyse önüme çıktı bu resim bugün, bok atacağım bir şeyler olsun diye de koymak istedim; beğenimden filan değil.

No comments: