Thursday, April 10, 2008

Nayır! Nolamaz

Gerçekten şu resmi görmeden önce bilmem kaç bin hektarlık arazide, yeşil çimenlerde sosyolojik gözlem yaparken "şu iğrenç beyaz çerçeveli gözlükler kaldırılmalı" ve etrafta gördüğüm sakallı kaba sakal karşı cins sebebiyle de "her erkeğe yakışmıyor sakal" diye düşünüp bir de üzerine bu resmi görmemle yarınki eğlenceyi beklemedim.

Kız zaten güzel, beğeniyoruz. Saçları uzamış -ki kısa saçlı bence daha güzeldi-filan ama o adam nedir? Hadi olabilir, çirkin beğeniyor olabilir ( şu sekvotka'ya birini beğendiremedim beğendiklerim içerisinde, ona yanarım ben), iç güzelliğine önem veriyor olabilir vs ama bu ne uyumsuzluk? Ya zaten kötü o facia beyaz gözlüklerle daha da kötü olmuş. Kızın gözünde gözlük olmasa diyeceğim ki dalgasına kızınkini takmış, komiklik yapıyor...Ama öyle değil ciddi ciddi takmış.
Lütfen sakalın yakışmadığı erkekler sakal bırakmasın (misal şu eskinin iyi çocuğu bugünün racon kurtlar vadisi kabadayısı) bir de eğer işleri moda filan değilse böyle fantazi aksesuarlar kullanmasınlar.

Ama sakal yakışanlar bıraksın...Çok beğeniyoruz.

1 comment:

Anonymous said...

http://www.innovativefashion.com/photos/picture.php?/304/category/92