Wednesday, May 7, 2008

Main dans la main

Manhattan'da balo verilmiş herkesler gitmiş; bu da o balodan bir resim. Aslında cuma gününe uygun bir resim ama görünce yazmadan edemedim.
Biliyoruz ki yakın arkadaşlar ama şu kızlardaki elele hali nedir hiç anlamıyorum. Biz de kız okulu mezunuyuz, bizim de en yakın arkadaşlarımız kızlar ama halsizlik, hastalık, üzüntü, ağlama halleri dışında birbirimizin elini tutmuyoruz. Veya böyle pozlar vermiyoruz. Diğer resimlerin de hepsine elele poz vermişler. Bilmiyorum anlamıyorum. Ayrıca ben elele insanı da değilimdir. Belimden tutsun, kıçımın üstünden tutsun, omuzumdan veya boynumdan tutsun ama elele ne ya? Herkes elele yürüyor işte hiçbir anlamı yok.
Kıyafetlere geçersek... Stella Mccartney'in kılığı gayet sıradan. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş demek ki. Rengi güzel o kadar. Ayrıca şu tek omuz olayına da hiç taraftar değilim. Yaka kendiliğinden düşsün, bir çaba sarfetmeden omuz kendiliğinden sıyrılsın hiç itirazım yok ama bu yılın modası olan tek omuz elbise, bluz almayayım . Of şimdi bütün türk kadınları tek omuz açıkta kıyafetler giyecek yazın. Aman ya... Kate Moss ise klasik ama güzel bir elbise giymiş. Önünün açıklığı ve belinin ortaya çıkışı güzel. Renk ise bilemedim ama olmuş işte de ben o rengi almazdım kendime.

No comments: