Thursday, May 8, 2008

Bilinçli bireyin eve dönüş saati

Her ne kadar haftasonu doğum günü yemeği yiyecek de olsak bugün yine Fantastik 4'lü ile fantastik bir yemek yedik, çok güldük, çok eğlendik, çok güldük.

Gayet medeni bir saatte döndüm mü? döndüm
Gayet medeni bir şekilde tek bir kadeh içki içtim mi? içtim
Gayet bilinçli bir şekilde hastalığımın farkına vardım mı? vardım
Ama gayet korunaklı, havaya uygun şekilde giyindim mi? hayır... yine her zamanki gibi havaya uygun giyinmeyi başaramayıp keten pantalon çorapsız ayakkabı ve kısa kollu gömlek ile çıktım.

P.S. real madrid'i sevmediğim için elbette sonuca çok üzüldüm (gezip tozarken sonucu nasıl gördüğüme gelirse, t.d. diyeceğim). fakat bir takımı o kadar sevmezken o takımın en sevilmeyen adamı sevilir mi? kim ne derse desin ben guti'yi pek severim. biliyorum ki kendisi o pek asil bulunan takımın en sevilmeyen adamlarından ama nedense seviyorum. kendisinin bayağı bir sokak çocuğu görüntüsü, hali, tavrı var. benim hiç öyle çoğu kızda gözüken "kötü adam beğenme sendromum" yoktur, hiç sevmem marazlı insan, marazlı insan ile uğraşmayı, onu iyileştirmeye çalışmayı. ancak sokak çocuğu başka. sokak çocuğu ile beraber eğlenilir, gezilir, dolaşılır, gülünür, ağlanır, içki içilir, türlü saçmalıklar yapılır ve eğer tutarsa gayet iyi anlaşılır. kısacası sokak çocuğu sanıla kötü adam değildir benim için. o yüzden de guti'yi seviyorum.

No comments: