Friday, May 30, 2008

Cuma eğlencesi # 20

O kadar feci, yoğun, kriz günüydü ki değil yazmaya herhangi bir şey ile ilgilenmeye vakit bulamadim. Bugün kısa olacak ama yine yazayım.
Cannes' nin son günü. Başkan Sean Penn ile jüri üyesi Natalie Portman. Bence elbise pek güzel değil ama yine güzel kız. Sean Penn zaten "öte"lerde bir yerde, hele smokini ile...

Lou Doillon. Antipatik ses ve insan Jane Birkin'nin yönetmen kocasından kızı. İkinci kocası ki ilki büyük şahsiyet Serge Gainsbourg'dur. Bu da aynı annesi. Çok ince, sürekli dağınık bir saç dağınık bir tarz bir de ikon oldu. Dior reklam yüzü filan. Pek itibar etmem, güzel değil ama değişik tiplidir ancak ağzı çirkindir.
Yine Cannes ve güzel insan Kate Hudson. Nesi güzel denirse güzel işte. Öyle sıradan da değil var bir farklılığı. Elbisesi de kendisi de güzel. Burada güzel çıkmamış ama gayet güzel.
Benicio Del Toro. Ötelerden bir erkek daha. Öyle sıradan güzel kadın sevmiyor galiba. Ne hoş... Smokini ile her şeyiyle güzel, take me down to the paradise city deyip giderim sıkıldım bütün iş yerinde.

No comments: