Tuesday, May 6, 2008

Kısa mesaj # 2

Ben telefon konuşmaları/kısa mesaj/e-mail gibi şeyleri fantastik yaşayanlardanım. Fantastik telefon konuşmaları, fantastik mesajlar gerçekten günüme neşe katıyor.

Çok sakin, çok yoğun, çok çalışkan bir vaziyette ofisimde otururken gelen mesaj bir anda kanı beynime fırlattı (demek ki neşeden çok sinir katmış bu seferki).
Aynen yazıyorum: "oy bebeğim benim, kendi doğum günü kutlamasında bizim şampiyonluğumuzu mu kutlicaaaaak?" Okuduğum anda yemin ediyorum yüreğim sıkıştı, anlamaya çalışıyorum durumu ne alaka nasıl yani diye. Olay şöyle ki malum gün cuma olsa da benimle aynı gün doğmuş olan çok sevdiğim Z.'ye ertesi gün burada olamayacağından kendi kutlama günümü verdim ve benimkini cumartesi günü yapmaya karar verdik. Burada sorun yok ancak o manasız takımın maçı da cumartesine alınmış. Ya bu talihsizlik değil de nedir? Of ya ben dışarda olacağım, güzel güzel giyinmiş, keyifli bir şekilde fantastik yemek yerken, hafif çakır keyif, bayağı mutlu vaziyetteyken her taraf o renklerle kaplı olacak, bağırıp çağıran bir sürü manasız insan olacak, trafik kilitlenecek, yüreğim sıkışacak... "Neden" diye haykırmak istiyorum.

P.S. Elbette M.'ye cevabım "öldürürüm seni" şeklinde oldu ama nafile.

No comments: