Friday, May 2, 2008

Cuma eğlencesi # 18

Cuma eğlencesi geldi de benim gelecek halim pek yok açıkcası. Sıkıcı bir şey hasta olmak ve evde kalmak zorunda olmakBeğenmediğim insanlardan kendisi. Meleksi fiziksel halini tekrar deşmeyeceğim ama öyle bambaşka bir havası yok, güzelliği yok. Güzel işte; sarışın (aslen kumral) mavi renk gözleri var, uzun ince. Ama bir şey var bu anjelik hali bozan. Neyse kıyafeti de çok kötü. Tulum giymiş kendisi ancak pek olmamış. Ben beğenmedim, beğeneni de reyona göndereyim.Eskinin güzel insanlarından. Ki bence hala gayet güzel bir kadın. Elbisesi çok güzel. Biraz gündelik dursa da etek boyunun kısalığı ve siyah sütyeninin düğmenin açıldığı yerden gözükmesiyle geceye de uymuş. Sıradan gibi duran ama klas olan bir elbise. Kadın zaten güzel.Genç Hollywood yıldızlarından. Garip bir yüzü var ama en azından sıradan değil, insanın bakıp da unutacağı bir ifadeye sahip olan insanlardan değil. Kendisini pek beğenmesem de elbisesine bayıldım. Karpuz kolları güzel, rengi güzel, yakasının açıklığı güzel. Bulsam bu elbiseyi alır, evde kalma yasağının bittiği gün giyip çıkarım.Lenny Kravitz ve Lisa Bonet'nin kızı Chanel içerisinde. Açıkcası öyle muhteşem bir elbise değil, kız da güzel insanların çocuklarının her zaman çok güzel olmayacağının bir göstergesi sanki. Babasına fazla benziyor ( ki bende hiçbir duygu yaratmaz, hele hele fönlü saçlarını gördüğümden beri).
Gayet güzel bir insan daha. Bizdeki doğuştan çirkinler de Liv Tyler resmini götürüp "böyle olmak istiyorum" diyorlar. Ve de sonuç cidden başarılı oluyor. Doktoru tebrik etmek lazım çünkü eski halini görünce insan inanamıyor. Neyse resimdeki gerçeği, güzel elbise içerisinde doğal güzeli.
Moda buluşması olmuş. Oscar de la Renta, Diane Von Furstenberg ve Anna Wintour. Ne yapıyorlar bilmiyorum ama hiçbiri 55'ini geçmiş durmuyor ki üçü de çoktan geçti neredeyse 60larına geldiler. Evde kalmaktan o kadar sıkıldım ki çıkıp Anna Wintour gibi olmayı dahi özlüyorum.

No comments: