Tuesday, May 27, 2008

Karşı cinsin medeni hali

Karşı cins bizlere göre zaten anlaşılmaz bir halde olduğundan bir de işin işine medeni hal girince daha da bir gizemli hal alıyor. Bence karşı cinsin medeni hali milletten millete, toplumdan toplumda değişen bir hal olurken biz türklerinki epey ilginç olabiliyor. Yanında kız varken arkadaşı olan bir kız ile karşılaştığında konuşmayanlar, selam vermeyenler, hele hele sevgilisi/karısı varken dönüp bakmayanlar, sevgilisinin kendi yanında içmesinden rahatsız olanlar, gece çıktığında herkesin kendi dünya güzeli sevgilisine baktığını düşünüp manasız tavırlarda olanlar, tuvalete gittiğinde kapıda dikilmeyi medeni sayanlar... uzun, uzun, çok uzun bir liste bu.

Bir de böyle olmayıp gayet hoş ve medeni olanlar var. Ufak tefek halleri olsa da genelde keyifli olabiliyorlar, hiç böyle durumları takmayıp karşılıklı keyifli yaşıyorlar. Beraber gülüp beraber içiyorlar saçmalıyorlar birbirleriyle gurur duyuyorlar vs.

whatever...

Bizimkiler için en zor olanı sevgilisine/karısına/hadi metresine de diyelim tam olsun iç çamaşırı almaktır. Alamazlar, utanırlar, seçemezler, rahat edemezler, soru soramazlar şu renk mi bu kap mı alsam diye. Neticede gergin hissettikleri oluyor. Dün bunun aksini gördüm. Pek de hoşuma gitti. Özenle seçişi, rahat rahat konuşması, ya acaba nasıl olur? diye düşüncesini paylaşımı. Medeni geldi. Hem de öyle böyle sıradan bir yerde değil; gayet seksi çalışanları olan açık pembe siyah kurdeleli, kapısında let them eat kate yazan dükkanda... A.P.'de.

No comments: