Monday, August 6, 2007

Tez & Anti-Tez

Beğenilerim, seçimlerim, seçtiklerim, kabul ettiklerim, kabullendiklerim, hayatıma aldıklarım, isteklerim, istemlerim, vs biraz farklıdır, kolay çözülemez gibidirler (özellikle öyle olsun diye çaba harcadığımdan değil, öyle olduğu için). Kimi zaman doğru ifade edemeyebilirim "neden" ve "nasıl" öyle olduğuna ama bir şekilde anlarım, çözümlerim. Benimle beraber de 3-5 kişi var(daha fazla değil) , onlar da rahatlıkla bu durumu-durumları çözümleme durumuna hakimdirler.

Dün gece, düğün, 29, kalabalık, kalburüstü (?), gazeteciler, idareciler, yabancılar, mavi gözlü beyaz tenli kuzeyliler, f.a., lapsus clavis + ailesi, ehvenişer içki/yemek vs vs.

Davetlilerle ilgili yorumlar, dedikodular, beğeniler üzerine gelişen fantastik diyalog:

l.c.- sen ciddi ciddi sarışın beğeniyorsun da farkında değilsin
anotherstar- yok canım, hiç sanmıyorum. tarihime bak, azdır.
l.c. - öyle, öyle. aslında her ikisi de. o da şöyle ki; sarışınlar tez oluyor yani f.a.'ya benzeyenler, yani beyaz tenli, yeşil/mavi gözlü, nazik ve kibar. esmerler ise anti-tez oluyor yani f.a. ile alakası olmayan tipler. fiziksel olarak sana benzemese de hal hareket olarak sana benzeyen, biraz daha nasıl desem f.a.'dan farklı yani, daha bir sen gibi... (tabii l.c. benden nazik bir insan olduğundan öyle nezih blog ortamlarında, durumlarında "senin gibi piç" demiyor ama söylemek istediği buna geliyor gibi) doğal olarak sen her ikisini de beğenmiş oluyorsun, o yüzden bana sarışın beğenmem deme, olayın budur.
anotherstar- peki. sustum.

1 comment:

hmm said...

haha, budur, evet :)
L.C.