Sunday, July 22, 2007

Celebration V

Enfin ce fût la dernière. Bu yilki 4'lü doğum günleri kutlaması bitti. En son B.'nin doğum gününü dün gece sansasyonel şekilde kutladıktan sonra artık uzun bir süre rahatız.

Yine sıcak, yine güzel bir sürpriz, bu sefer tekne hadisesi, teknenin süslenmesi, balonlar, uçan balonlar, yine güzel bir pasta, tekneyi kaçıranları megafon ile sahilden toplama, kalabalık, eski dostlar, incognito, stevie wonder (as if you read my mind, another star), micheal jackson (don't stop 'till you get enough) , romeo, dansöz, ... kısacası çok da güzeldi, pek de güzeldi. B. de mutluydu, o halde görev başarıyla tamamlanmıştır. B.'nin megafonla yaptığı teşekkür konuşması da uzuuun süre hafızalardan silinecek gibi değil.

Unutmadan bir de tekneyi iade ettikten sonra Crystal hadisesi vardı, belki sonra ( djs from a'dam on the turntable, please take me down to the paradise city, take me to a'dam) ...

P.S. O kadar kalabalık olup bir kişide fotoğraf makinesi olmaz mı? Hemen her geceye götüren, zırt pırt onu bunu çeken ben, balonların ve çekilecek cdlerin hazırlığında atlamışım. Hepimize bravo valla.

P.S. (2) Mu. ile fantastik diyalog:
anotherstar- ya bana dövüşmeyi öğretsene
mu. - olur, öğreteyim, kavga mı edeceksin?
anotherstar- yani niyetim yok da eğer biri benimle ederse ben de vurabileyim ve boşa gitmesin
mu. - tamamdır bebek

P.S. (3) Günlerdir, hatta haftalardır süregelen hazırlıklar esnasında B. resmen içimizi tüketti, bezdirdi, neredeyde sıktı. M. deliriyordu, R. ve şahsım daha sakin kalarak durduk ama "Ya bir bırak, insanlar ne yapacaksa yapsın, tadını çıkar, bir her şeye karışma ya". "Güzel şeyler düşünüyoruz çabalıyoruz ama yapmamıza müsade et, nefes alalımm, sen de tadını çıkart" diye düşünmeden, dile getirmeden edemedik.

P.S. (4) Seçim filan derken A. ailesi olarak topluca gittik, oyumuzu verdik de sol işaret parmağım eşşşek kadar bir siyah boya lekesi ile süslenmiş duruyor. Ya nedir bu 3. dünya ülkesi uygulamaları? Bize benzer ülke olan Brezilya'da bile Amazon Yerlileri bilgisayarla oy veriyor, biz hâlâ elimize Hindistan'dan kimbilir kaç paraya ithal edilen boyaları sürüyoruz. Ayrıca merak ediyorum o Kenan Evren denilen şahsın eline neden boya sürülmemiş? Darbeciler zaten darbe yapıp lekelendikleri için mi hint boyasından muaf tutuluyorlar?

1 comment:

Anonymous said...

benimm dogumgunumu kutladık !!! bende 30 oldumm...gercekten pekde guzel cokda guzeldı.ıyı kı varsınız..cok hos ucurdunuz beni :))