Thursday, July 12, 2007

Ah Ale, yaktın beni!

Eminim şu resim yayınladığı bu sabahtan itibaren milyonuncu kere tıklanmıştır. Whatever.

Haliyle resmi herkes gibi ben de tıkladım, M. de tıklamış. Ayrı yerlerde, ayrı mekanlarda da olsak birbirimize göndermek istemişiz. Buraya kadar sorun yok, her şey yolunda.

Az önce M.'den Hurriyet uzerinden mail geliyor. Bende bir heyecan "evet, ben de şimdi sana göndermeyi düşünüyordum" cümlesinden sonra resim üzerine 1-2 yorum derken bir klik hareketi ile cevabı yolladım. Ve o anda koptu. Cevabı, nasıl olsa M.'den geldi diye ona gönderdiğimi düşünürken bir anda Hürriyet haber alma merkezi'ne gönderdim. Gönderdiğim adrese de bakmamışım aynen hürriyet'e göndermişim. Ya bu nasıl bir rezilliktir, of ya. Bok var, 14 yaşındaki ergen erkek çocuğu gibi hareketlerde bulunuyorum-bulunuyoruz. Allahtan yorumlarım çok sapık değildi ama ... hâlâ şoktayım ya (millet de bizim için "vaay, ooolum, kızlar da kızları beğeniyormuş" yorumlar yapacak, daha da sapık olacak. of ki of ).

Kahve...kahve...kahve...

P.S. Sekvotka okuyunca hiç şaşırmayacak bu duruma çünkü bilir ki benim böyle yanlış kişiye mail, mesaj yollama durumum vardır. Ufak çaplı rezillikler yaşanır. Ancak Türkiye genelinde ilk defa oluyor. Of ya.

2 comments:

Anonymous said...

hahaha...
reziliz cidden!
ama resim yıkılıyo ayrı...

sekvotka said...

bilmez miyim senin internetteki iletisim kazalarini :)

resimdeki hatun kim? güzel birseye benziyor.