Wednesday, September 19, 2007

Geri dönüş

Evet geri dönüşüm bu sabah tescillendi. Özledim vs derken sabah yine şanıma yakışır bir absürdite ile komik günlerime güzel bir geri dönüş yaptım.

Sabah mutlu, sakin ve en önemlisi "bitmeye yakınlığın verdiği hafif" bir vaziyette ofisime girdiğimde patronum ve ecnebi patron takımlarından biri sakin bir şekilde odada oturuyor (bu arada sanki patron benim, bayağı bir geç geliyorum, herkes odada beni bekliyor filan. gayet kool durumlar hakim), herkes çalışıyor, tam masaya oturacağım, masanın üstünde tam ortada ama gerçekten tam ortada yukardaki paket bana bakıyor. "Hass..r,. nasıl yani, çantamda değil miydi bu, düşmüş mü, ya şoktayım ya, ya rezil oldum ya" düşünceleri aklımdan geçti, kıpkırmızı bir vaziyette st. petersburg'dan aldığım eğlenceli leopar desenli mini paketimi alıp hemen çantama attım, oturdum, bilgisayarımı açtım ve gülmemek için resmen ekrana yapıştım.

Gerçekten kaşınanı kaşırlar. Sen misin özledim özledim diye yazılar yazan, al buradan yak!

P.S. Hemen merakları gideriyorum, dindiriyorum: hayır, kutunun içindekiler leopar desenli değil. Ne yazık ki. Ben de öyle sanıp alırken bir heyecan yaşamıştım ancak değil, bildiğimizin aynısı.

2 comments:

Anonymous said...

haha:)))evet tam senlik sevimli bir şaşkolozluk durumu bu!
yakışır...devamını bekliyoruz heyecanla...

hmm said...

haha leoparini yerim ben de senin :)))
L.C.