Thursday, September 27, 2007

Eşofman

Sabah o takımın eski çalıştırıcısı gözüme çarptı sayfaları çevirmeden tıklayıp üzerinden geçerken. Yeni bir resim arkada yeni bir saha, yeni bir eşofman üzerinde aynı ifade ile gülümsüyor. Aklıma eşofman mevzusu takıldı hatta komik geldi. Şimdi bu adamlar hangi takıma giderlerse onun eşofmanlarını geçiriyorlar üzerlerine. Garip bir şey yok tabii bunda, gayet de doğal sadece sabah sabah komik geldi.

Ben de hiç sevmem eşofman denilen şeyi. Yani vardır da işte giydiğim yerler belli ama nedense bazı insanlar gündelik kıyafet şeklinde dolaşırlar ki dayanamadığımdır. AKP kampının fotoğraflarında gördüm en son kocaman, yarım dünya çapındaki adamlar giymişler naylondan soluk renkli feci çirkin eşofmanları kafada da beyzbol kasketi ile yürüyüş yapıp anayasayı hazırlıyor. Sonuç ortada zaten.

Türkiye'de olmayan markalardandı Juicy Couture Harvey Nichols ile o da geldi. Tabii ki de kampüsün çıtır kızları giymiş geliyorlar. Ben pek beğenmiyorum ama kapuşonlu hemen her şeye evet diyebilirim. Tavım kapüşona. Ama eşofman dediğinin yanında 3 çizgisi olur, haysiyeti olur.


No comments: