Friday, April 6, 2007

That's what friends are for

Eski ama güzel şarkılardandır " That's what friends are for". Madeleine Bell versiyonu Compost Records'dan çıkma Glücklich IV serisinde bulunabilir. Manasız radioblogclub gibi sitelerde de bu tip şarkılar olmadığı için şuraya şöyle koyamıyorum, belki başka yolları da vardır da ilgilenmiyorum diyeyim.
Kötüydü dün... M. akşam beni gördüğü anda anladı, kıvırmaya çalıştıysam da beceremedim, gülerek "salak, gözlerinin etrafı kırmızı" dedi. Sadece yarım saat bir kadeh bir şey içilir diye düşünülen akşam üstü-gece bir anda Divan Pub'dan Otto'ya uzadı. Otto'ya kadim dost Sekvotka da katıldı, bol bol gülündü, eğlenildi. Günlük melankoli yerini neşeye bıraktı, eve dönüşte ise ufak çapta da olsa hayal kırıklığı yaşandı. Belki öyle değildir, fatih çekirge'nin dediği gibi kozmik güçler etkilidir. Ne var ki insanın kendisini salak gibi hissetmesi kötü bir şey
Akşam Ursula Rucker var Babylon'da. Hani 4 Hero 'nun muhteşem şarkısı "Loveless" şarkısındaki ses. Ya da Supa Sista albümünün sahibi. Sesi harika, şiirleri güzeldir de bence konser olarak ne kadar etkili olacak bilemiyorum. Ben dahi daralıp kendimi Refik'e atabilirim. Ama Babylon'a bok getirsen millet geleceği ve coşacağı için sorun yok zaten.


Ah bir 4 Hero gelse... Stevie Wonder gelse...Isaac Hayes gelse...Ben bir wish list yapayım kendime...

No comments: