Sunday, April 29, 2007

Insomnia



1996 yılı...

Çıktığında neredeyse müzik listelerinde patlamalar yaşatan şarkı. Hoş, Faithless gibi iyi bir grubun da bu kadar popüler bir şarkıya sahip olması biraz talihsizlik olarak da düşünülebilir çünkü değiştiremeyecekleri bir "Insomnia'nın grubu" diye bir etiket var üzerlerinde.

En güzel günleri 90ların son yıllarında yaşanan Roxy'de çalındığında sahne çökecekmiş, kalabalık içine alacakmış gibi olurdu.

O günlerden hatta daha eskiden beri yanımda. Değişsek de, farklılaşsak da biz pek değişmedik, birbirimize dair yine aynı kalabildik. Bugün de Roxy'nin sahnesinde timsah yapabilir, seviyesiz arkadaşlığımıza seviyesizlik katabilir, teklifsizliğimiz sonucu gecenin 3'nde aradığında atlayıp yanına gidebiliriz.

Pazar günü doğum günü kutlanmaları sönük olacağından, dün yine fevkalade bir organizasyonda çekirdek sayılabilecek bir grupla kutladık. Gecenin sonu epey bir bulanık da olsa, güzel bir geceydi. Meyhane, rakı, bizim küçük tayfa ve kendisinin rezil deutsche schule sınıf arkadaşları(ki çok severim kendilerini) ...

Dostum dediğim insanlardandır, ki kadim dostumdur. Öyle kompozisyon ödevi gibi sayfalarca yazıp güzelliği bozmanın alemi yok. Severim işte kendisini. Bu kadar.

Sadece, doğum günümde burada olmayacağından dolayı kendisine ayrı bir kızıyorum (topsun işte, var mı?) ama " yavrum doğum günün kutlu olsun" !

P.S. Insomnia durumları ise...meğer dün gece Roxy'de Mousse T varmış ve Insomnia'yı çalınca hatırlamadan edemedim sahnede Bursaspor gibi timsah yaptığımız günleri. Bir de yine o yıllardaki "20" geceleri var ki, "Sokak kızı Irma" filmindeki Moustache'ın dediği gibi that's another story...

2 comments:

hmm said...

biz burda olucaz ya doumgununde, eksikligini aratmamaya caliscaz artik :)
L.C.

sekvotka said...

cumartesi akşamından sonra bir de burada mutlu ettin.

senin için berlin'de şampanya patlatacam.