Monday, September 22, 2008

Hafta başı eğlencesi: emmies

Dün gece Emmy ödülleri verildi. Tabii bizim televizyon dünyamız ve amerikalılarınki farklı olduğu için bize pek bir şey ifade etmeyen ödüller orada büyük itibar göstergesi. Sevilen polisiye dizinin yıldızı. Ama asıl 60ların Amerika'sının skandal oyuncusu Ann Margret'in kızı. Sert yüz hatlarına sahip ama hoş bir kadın bence. Elbise de fena değil de sadece şu "tek kol" hadisesine hasta oluyorum hatta sinir oluyorum. Hiç mi hiç beğenmiyorum bu tek kollu kıyafetleri. Ayrıca sarı rengi de geriyor beni. Neden insanlar moda olanı illa yapmak ister? Tarz var, yakışan var yakışmayan var. İnsan bilmeli kendini
Kendisini beğenmediğim ama elbisesini beğendiğim kadın. Badgley Mischka. Güzel elbise, siyah, kabarık. Tamamdır benim için.
MTV'nin aptal amerikan zengin gençliğinin yıldızlarından adını bilmediğim bir şey. Kendisi muhtemelen 18-19 yaşında ama aynen bugün bu okula başlayan 90lı kızlar gibi kart duruyor. Elbise kendi tasarımıymış. Özelliksiz, kötü kesilmiş, kumaşın harcandığı bir elbise. Kızı da ayrıca şişman göstermiş.
Kadın oyuncu adam müzisyen. Ben Harper ve yine adını bilmediğim ama yetenekli kadın oyunculardan. Kadın, Angelina'dan önce o sapık suratlı çirkin adam ile beraberdi ama sonra adam kadını Angelina Jolie ile aldattı ve evlendiler. Kadın da o salak Billy Bob Thorton dan sonra yakışıklı ve yetenekli Ben Harper ile beraber olup evlendi çoluk çocuk yaptı. Hem hoş, hem inter-racial evlilik daha ne olsun güzel işte.
Çirkin saç çirkin kıyafet. Gereksiz olmamış.
Kadın müthiş dizi Seinfeld'in oyuncularından ayrıca dünyanın en zengin insanlarından. Zenginliği oyunculuğundan değil ailesinin servetinden geliyor. Dünyanın en büyük bilmem ne şirketinin sahibi olan bilmemne ailesi. Forbes'ta her yıl isimleri çıkıyor, öyle böyle zengin değiller. Güzel bir kadın değil ama hoş (bu da) ve de elbisesi de güzel. Garip ama güzel elbiselerden. Rengi biraz beni irite edebilir ama olmuş kadında da durmuş.
Elbise çok güzel. Tamperley London. Kızı tanımıyorum ama sıradan öyle ne güzel ne çirkin olsa da olur olmasa da olur kadın tiplerinden.
Kadın Jimmy Choo ayakkabılarının sahibi ve Halston markasını yeniden canlandıran isimlerden ingiliz Tamara ... adam da Hollywood'tan gidişi bile aratmayan Christian Slater. Halston elbise tek kollu olmasa muhteşem olacak. Rengi zaten güzel. Sarı ayakkabılar muhtemelen Jimmy Choo'dur fakat ayaktaki lacivert ojeler bile o renklere rağmen olmamış o elbisenin altına. Kadının yüzü ayrıca botokstan çok gergin duruyor, insan bakamıyor ifadesizliğine (bir başka botokslu ifadesiz kadın şarkıcı fergie'dir. çok ama çok kötü. aslan kadın gibi her ikisi de)

Bence olabilecek en güzel kadınlardandı ama ameliyatlar, botokslar ve sıfır beden kaygısından gitgide çirkinleşmiş bir Saffron Burrows. Nasıl güzel bir kadındı, özellikle de Troya filminde Andromaque rolündeki haliyle. Saçları kötü, saçlarının kesimi taranması kötü elbisesi sıradan.

At the end of the day, büyük elbiseler büyük tasarımlar olmayan bir emmy ödülü gider şubat ayında oscar töreni gelir.

No comments: