Wednesday, September 10, 2008

Cuma eğlencesi: new york fashion week, II

Yazın deli gibi eğlenemeyen new york'lular moda haftası vesilesi ile coştular ki pir coştular. Tanımam etmem ama galiba büyük dergi editörleri bunlar. Fakat kızın kıyafete eyvallah demek istedim. Yani hem çirkin hem de transparan hem de bu iki özellikle daha da kötü olmuş. Adam da Michael Hutchence'a benziyor (elbette ondan daha çirkin).



Uzun inceliği dışında anlamlandıramadığım insan Lou Doillon. Elbisesi veya artık giydiği neyse tahminimce Hervé Leger. Yani elbise eşşek yüküyle para da bir yüzüne de bakar insan; bir rimel bir ruj bir şey yani.
Daphne Guinness diye ingiliz bir jet-set insanı. Yüzü filan bana göre fazla gergin ama yaşı düşünülürse tutunur kendisi. Elbisesi güzel sanki ama boynundaki ağır güzel. Fakat o platin ile beyaz arası bir renge sahip saçlarındaki siyah tutam sinirimi hoplatıyor. Ancak kolyesi güzel.Güzel elbise ve bana göre "esmer" bir kadın. Elbise Calvin Klein kadın karşı cinsin bayıldığı Eva Mendes. Calvin Klein sevmediğim modacılardan ama bu elbisesi güzel. Göğüs dekoltesi de güzel. Kız hakkında yorum bile yapmıyorum alana mani hiç olmuyorum.

Geçen sefer Anna Wintour ve kızı demişken işte iki vogue insanı. Anne amerikan Vogue'nın kız ise Teen Vogue'un editörü. Anna Wintour güzel bir kadın olmadığı için kız iyi çıkmış kendisinden.
Bitireceğim iki güzel kadından ilki. Stephanie Seymour. Güzel işte, tamamdır.

Oley Hana Soukupova döndü alemlere, gecelere... Saçları uzamış iyi olmuş. Elbise bu kadar uzun ve düzgün bacakların yanında önemsiz kalıyor. Diz kapaklarına ise hayranım. Yüzü ise sarışın mavi gözlü kızın bebek yüzü.

Bugün de biter gider böyle bir rutinde.

No comments: