Friday, September 5, 2008

Cuma eğlencesi # 27

Kaç zamandır yazamıyordum cuma eğlencesi'ni. Sebebi yokluğumdan ziyade insanların, eğlencelerin, güzel davetlerin yokluğuydu. Geri gelmeye başladılar. Ben de cumaları döndüm.
Venedik Film Festivali başlayınca kalbur üstü sayılabilecek tüm oyuncular Çizme'ye yönelmiş. Yönettiği ilk filmi tanıtmaya gelmiş olan Natalie Portman. Üzerindekinin rengini, tarzını çok beğendiğim gibi zaten beğendiğim kadınlardan olan Natalie Portman'a uzun saçlar çok yakışmış. Elbise galiba Miu Miu.
Hiç beğenmem, çenesini ve gülüşünü feci çirkin kendisini de iyice gerzek tipli ingiliz bulsam da burada beğendim kendisini, hoş geldi. Gerçi fazlasıyla ince buluyorum ama bu resimde çok kötü değil. Fakat elbise bir facia...Aman yarabbim. Tüllü müllü paket kağıdı gibi.
Bu rüküş adını unuttuğum kadın aslında dünyanın en zengin ailelerinden birinin kızı. Yani parası öyle böyle değil ama görüldüğü gibi gayet rüküş bir insan. New York'a döndük hava Venedik'ten daha bir soğuk, daha bir esintili gibi.

Kıyafet güzel değil de kadının saç rengini beğendim. Sarisin beğenmesem de bu rengi çok beğendim kadına da yakışmış.

Uzun zaman sonraki ilk cuma eğlencesi, kısa oldu, hafiften sönük oldu ama idare etmek lazım havalar esene, üzerimize bir şeyler alıp davetlere gidene değin. Bir de Hana Soukupova geri dönse Hamptons'tan, tamamdır.

No comments: