Thursday, February 12, 2009

İlişkilerde "the graduate" modası



Bir süredir kadın-erkek ilişkilerinde ya da celebriti ilişkilerinde The Graduate modası var. Hani 60ların sonlarına doğru çekilen ve olgun ama bir o kadar alımlı kadın Mrs. Robinson ile tıfıl üniversite mezunu gencin aşkı, ilişkisini anlatan meşhur film.

Harper's Bazaar çekim yapmış ve eskinin güzel kadınlarından Helene Christensen ile it yüzlü Ed Westwick (nam- ı diğer chuck bass oluyor ve de yine benim önceden keşfimin göstergesi oluyor bunlar) . Favorim elbette ki ilk resim. Muzipçe gülümseyen bir kadın, it ve küstah ifadeli bir adam; tamamdır, gerçekten benim resmim de ifadem de ilişkim de budur (ed westwick'in beyazlığı ise cidden müthiş) .

Kadın güzel, elbise basit ama güzel, kırmızı ruj kadının teni yanık olmasına rağmen güzel ama asıl buradaki asıl nesne eldeki o kaplan şeklindeki çantadır. Judith Leiber tasarımı olup 5000 dolar civarında. Kesinlikle kitch ve kesinlikle herkese uygun değil (değil herkese çoğunluk kadına uygun değil) ama bence harikulade. Dümdüz siyah bir elbise giyip bunu da takıp çıksam ...

No comments: