Friday, February 13, 2009

Cuma eğlencesi, 5

Hava yağmurlu, kapalı, siyah hatta neredeyse insanın akşama dair bütün planlarını iptal ettirecek kadar bezdirici vaziyette. O halde en çok eğlenceye ihtiyaç duyulan ruh halindeyken cuma eğlencesini üzerimdeki leopar yelek ile yazayım.

Beğenmediğim fiyasko kadın ile başlatırım eğlenceyi. Bence bu kadın giyinmeyi bilmiyor. Birçok insana göre bir tarz ifadesi olsa da aslında tam anlamıyla fiyasko kendisi (kendisinin oscar törenine giydiği iğrenç bir alexander mcqueen vardı ki çirkinliği ile evlere şenlikti). Geçen hafta giydiği şu kılık en az diğer çirkinliklerle yarışır. Dore bluz aslında güzel ama o boyda bir deri şortun içinde kabus. Ayrıca deri şortun boyundan ziyade kesimi çok kötü, sanki yaprak yaprak. Ceket de kötü. Ama herhalde en kötüsü o açık gri süet botlar. Offf. Belki saçları ile biraz tutunur ama tipim değil.

Kız adını bilmediğim ama güzel bir elbise ile alemlerde gezen mankenlerden. Elbise çok güzel. Rengi de güzel, önünün açıklığı da güzel. Kendisi de güzel.
Jackie Kennedy'nin kardeşi, socialite bir kadın. Bugün yetmişlerinde ama görüldüğü gibi gayet dinç ve tarz vaziyette. Özellikle de meşin ceketi (nasıl tanım ama "meşin ceket").
Ve güzeller güzeli Kate Moss. İçinin tamamen görüldüğü kıyafetinin rengi güzel kendisi bizim Bombay'da giymek için biraz zorlayıcı. Leopar ceketi ise zaten benlik, çok beğendim. Ha bir de dedikodu; içini gösteren ve de zaten zayıf olan Kate Moss'un minik bir karnını iyice ortaya çıkartan bu resime ingiliz basını "kate hamile mi?" diye atladı. Maybe (don't really wanna know...oasis, big up!)
Clive Owen ve Naomi Watts. İkisi de takım içerisinde. Clive, we love you. Söyleyecek başka bir şey yok, we love youuuuu.....

Stephanie ...Seni de we love youuuuu.... Eldiveni de gri elbisesi de uzun saçları da ve hâlâ ihtişamlı göğüsleri ile taş bir insan kendisi. We love you forever . O çirkin ve şebelek suratlı kocana rağmen.

No comments: