Saturday, February 21, 2009

Geciken bir cuma eğlencesi

Bana "çalışmıyorsun" diyenler utansın. Dün saat 1'de girip 4:30'da çıktığım bir toplantı sonrası haliyle hiçbir şey yapmaya vaktim kalmadı, yorgunluktan sonrasında "saatlerce süren bir baş dönmesi ve mide bulantısı" ile bir şey olmasından korkarak, kimseye söylemeyerek, kimseyi aramayarak ve uyumaya çalışarak geçti gitti.

Nisbeten daha "sakin" ve "duran" bir sabah ile back to normal için günü geçmiş bile olsa cuma eğlencesi...
Kim olduğu hakkında bir fikrim yok ama herhalde manken filan bir şeydir. Üzerindeki Hervé Léger elbisenin bu kadar yakıştığı birini doğrusu bilmiyorum. Bu kadar güzel vücudu olan biri mutlaka giymeli bu elbiselerden. Yoksa hiç denemesin.
Yine tanımadığım bir insan. Kıyafeti filan güzel ama sıradan. Sadece kolundaki altın rolex'i beğendiğim için koydum resmini (altın rolex'imi takar kaykayımı kayarım). Yoksa benim için fazla sıradan, fazla iyi aile kız tarzı var. Ne tip olarak "derli toplu edepli" görünen kızlardan, ne de yaşam biçimi olarak "ben bilmem beyim bilir" tarzı domez kadınlardan pek hoşlanmıyorum. Top model Hana Soukupova. Fakat bugüne kadarki müthiş "daracık" giydirilmiş top model halinden ziyade etnik sentetik vaziyette bir hale bürününce pek olmamış. Koyu renk saç, sevimsiz insan Gönül Paksoy'unkilerden hallice duran tasarım bir elbise ile sönük duran Hana Soukova zaten olmayan ama çok iyi taşıdığı taşıdığı kıyafetlerine hemen geri dönmeli. Ki biz de uzun ince bacaklarından mahrum kalmayalım.Fransız Vogue Carine Roitfeld'in kızı Julia Bir şey. Resimde çok güzel çıkmış. Elbisesi pek belli olmasa da çok güzel. Tiril tiril keyifli bir yaz akşamı elbisesi.
Güzel ama tarzsız insan Gisele Bundchen. Bence inanılmaz güzel bir kız. Öyle böyle değil. Ama çok sıradan bir tarzı var. Hoş bence kendisi giyinmemesi gereken güzellikteki insanlardan. Ancak çok güzel, çok seksi, çok ateşli olmasına rağmen asla zarif gözükemeyecek bir insan. Giydiği her şey üzerinde çok muhteşem dursa da hiçbir zaman bir zarafet katamayacak bir insan. Bazılarının kemiklerinde, bakışlarında, hareketlerinde yoktur ve hiçbir zaman da olmaz. Hamile aktris sevgilisini doğuma birkaç ay kala kendisi için terk eden amerikan futbolcusu ile nişanlanan Gisele Bundchen de böyle tiplerden. Erin Wasson. Kürkü ve şapkası güzel, kendisi hoş ama o içindeki puantiyeli bluz her şeyi bir anda bitiren bluzdur. Yani evet bu bir tarz da, yani işte.
Beğeniyorum yalan değil. Sarışın, sakallı hafif it hali de var. Tamamdır benim için büyümüş haldeki Justin Timberlake. Bu resmi koymamın aslında sadece tek bir sebebi var. Ne olabilir, kim olabilir? Biraz bakınca. Aaaa cidden benziyor.

Evi tenizlemem lazım, akşamki davetime hazırlık yapmam, baş dönmesini alt etmem lazım.

1 comment:

Anonymous said...

"altın rolex'imi takar kaykayımı kayarım" - ahaha bayildim bu cümleye ben. seni cok iyi yansitiyor :p