Tuesday, December 23, 2008

Milano alemlerinin yeni eğlencesi




Alemde topçuluğu dışında salaklığı ve bir o kadar neye meşhur olduğu anlaşılamayan çirkinler çirkini karısı ile tanınan David Beckham Milano'ya yerleşmiş. Madrid'ten sonra Los Angeles'ın galaksisine gitmişti ama Hollywood yıldızları, Tom Cruise ve scientology ailesi vs olmadı herhalde (ki neden olsun ayrıca) ki Çizme'yi denemeye karar verdi. İşin futbol kısmı- seyretme hali dışında- beni zerre ilgilendirmediğinden eğlencesini yazacağım.
Milano zaten çirkin bir endüstri şehri. Özellikle de İtalya gibi tarihi ve doğal güzelliklerin olduğu ülkede hemen herkesin hemfikir olduğu bir konudur bu. Milano'ya ya iş ya da okumak için gidersin. Gezmek eğlenmek güzel yaşamak kısacası dolce vita sürmek için ise Roma, Napoli, Siena, Floransa'ya gidilir (gerçekten bir insan bu sebepler dışında neden milano'ya gitmek ister ki?) Beckham da iş için gelmiş işte Milano'ya. Oynayacakmış Milan takımında. Karısı da büyük moda markalarının cennetine düşmüş olmanın verdiği bir şuursuzlukla antipatik çirkinliği içinde kendisini güzel sanmaya devam edecek.

Fakat bu arada Beckham televizyon programlarına çıkmaya Victoria ise kıskançlığa başlamış bile. Bu bağlamda aynen derim ki yıl içerisinde Beckham seks skandallarına imza atmazsa ben ben değilim...

victoria beckham'ın herhalde olabilecek en güzel hali bu resimdir. o da muhtemelen her tarafı kapalı sadece yüzü açıkta olduğu için olsa gerek. nisbeten az makyaj kısa saç.

No comments: