Tuesday, February 5, 2008

Reklam teması olarak glamorous 70li yıllar



Vogue sayfalarında görüp görüntü olarak beğenmiştim ama tesadüfen televizyonda kıpır kıpır Blondie'nin 1979 tarihli Heart Of Glass'inin dikkatimi çekmesiyle beğendiğim reklamın bir de videosu olduğunu farkettim. Bir anda bu bayıldığım 70'ler kokulu glamorous klibi seyretmeye başladım. Kaküllü kumral manken asıl klibin sonunda elinde Gucci şişesiyle poz verenden çok daha güzel. Yine bunlar bir şeydir de bilemedim tabii yine ben. Ancak klibin yönetmeni David Lynch. İşte yine ünlü bir yönetmen ve ünlü bir marka birlikteliği. Ben bunu çok başarılı buldum, belki de içimdeki Studio 54 ruhuna uygun olduğu için.

P.S. Yönetmen olarak David Lynch benim için fazla fantastiktir. Saygı başka şey elbette ama dediğim gibi ben sıradan hayatların gündeliğini anlatan yönetmenleri seviyorum.

P.S.(2) Bunu koklamadım ama Gucci parfüm konusunda oldukça başarılı bir markadır. Benimki Gucci Eau de Parfum. Bayılıyorum. Karşı cinste beğendiğim Gucci Pour Homme. Bayılıyorum. Eski sayılacak Rush serisi de başarılıdır. whatever. Bunu da bir koklamak lazım.

No comments: