Friday, February 15, 2008

Cuma eğlencesi # 11

Geçtiğimiz hafta Berlin Film Festivali, Grammy, Bafta gibi ödül törenlerinin haftasıydı, bol bol malzeme çıktı cuma eğlencesine. Şu ingilizlerin zevkini çözebilmiş bir insan değilim. Müziklerini seviyoruz, futbolunu seviyoruz da kadınlarının zevksizliğini, erkeklerinin sevgililerini sürekli paçoz karılarla aldatmasını anlamıyoruz. Yukardaki ucube elbise Dior Couture oluyor ve taşıyan da Bafta Ödülleri gecesine katılan Eva Green. Elbise kötü ama kadın daha da kötü. Yani çirkin bir kadın. Bir de geçtiğimiz ay Vogue'un kapağına koymuşlar. Yani celebrity olsam o kapağa beni de koyacaklar, o kadar kötü yani.

Yine bir Dior Couture elbise ama ne kadar farklı ne kadar güzel. Taşıyan da güzel, elbise de güzel. Şu elbiseyi alsam içine girmek benim için spora gitme motivasyonum olur, o kadar demek istiyorum. Kate Hudson da gayet güzel bir kız. Çok farklı bir güzel değil belki ama yine o salak "rengi güzel" kadınlardan farklılığını ortaya koyan bir alımlılığa sahip.

Gerçekten bu kadar güzel bir kızın ... (her hafta aynı şeyi yazıyorum yazmayacağım artık) Ne kadar çirkin ne kadar rüküş olmuş o sarı saç, o feci elbise ile.
Bafta'ya L'Wren Scott imzalı tuvaleti ile katılan güzel kadınlardan Penelope Cruz. L'Wren Scott Mick Jagger'ın eski sevgilisi, modacı filan ama asıl özelliği çok uzun boylu bir kadın olması. Uzun, gayet uzun bir kadın. Fakat çok güzel bir tuvalet. Tam olması gerektiği gibi, klas, farklı.
Aslında daha yazacağım birkaç resim/kıyafet vardı ancak Javier Bardem'i görünce gerçekten bitirmek istedim (içimden sıcak bir su aktı). Nasıl çirkin ama nasıl güzel bir insan! Ayrıca ne kadar "viril" bir görüntüye sahip. Kendisi önce ödülünü almış sonra da sevgilisi Penelope ile kutlamıştır. Evet bu iki ispanyol beraberler. İşte nihayetinde güzel ve denk bir çift! Aman ya ne öyle farklı dünyaların birleşmesi filan. Karşıyım ben öyle şeylere, kan kanı çeker kardeşim, işte bu da örneği. Javier'e geri dönersek... Çirkin ama karizmatik erkekler listemde kendisi tüm sıralamayı altüst etmiş insandır.

No comments: