Saturday, February 9, 2008

Gece IX

Planımız ayağı kırık R.'nin iyileşmesini kutlamak amacıyla Fantastik 4'lü olarak yakınlarda kapanacak olan Rejans'ta güzel bir yemekti. Mamafih... Yemeğe eksik başlayıp, R., M. ile eğlenceli dedikodu yapıp bol bol güldükten sonra Sekvotka, B. ve Pera'nın gelmesiyle açılan ev votkalarının ve şarapların şişesi arttı (yine dikkat ediyorum mideme-şekerime ama bu sefer yemek yiyebildim. uzun zamandır yiyemediğim için bayağı yemiş gibi oldum). Yemek sonrası kalktığımızda ise Yan'a geçildi ve eğlence devam etti.

P.S. İnsanlar üzerinde sevmediğim yanlış anlaşılmalara ve yanlış sahiplenme duygularına sebebiyet veren Sekvotka'nın benim için şampanya patlatma isteğim Rejans'ta vuku buldu. Bu bize ait yıllardır süregelen bir şey olduğundan çok şaşırmadım da bir anda gerçekleşmesi eğlenceli oldu. Hep beraber kadeh kaldırdık o garip tatlı ama fiyatı diğerlerinden hiç aşağıda kalmayan şampanyaya.

P.S.(2) Yazdığım gibi önü açık bir bluz giymektense gayet mütevazi bir bluz giydim (ki farkında değilim) ancak R. & M.'ye göre "sen bir parlıyorsun yine" durumu olmuş. Bilmiyorum ama güzel olmuş.

Geceden fantastik diyaloglar # 1

Daha önce sabahın köründe canlı yayına çıkacak ve Sekvotka'nın arkadaşı olan spor spikerinin alemlerde eğlendiğini yazmıştım. Yine alemlerdeydi kendisi.
spor spikeri- ben gideyim paşam sabah yayın var
sekvotka- hadi ya neyse
anotherstar- aaaa olmaz ama daha çok erken
s.s-yok yok gideyim
a.- asla izin vermiyoruz. daha Can't Stop ve Black dinleyeceğiz.
sekvotka- neyse canım iş güç tabii sen bilirsin paşam
anotherstar- yooooo olmazzzzzz
s.s.- neyse o halde şunu tekrar vestiyere bırakıp geri döneyim.
...
sekvotka'dan anotherstar'a- bravo! bitirdin spor dünyasını, çocuğun kariyerini

Geceden fantastik filmler # 2

anotherstar- şampanya çok güzel değil ama kadehleri güzelmiş.
b.- kadehler güzel kafalar daha da güzel.

2 comments:

sekvotka said...

ugur bey fenomenini unutmayalim :)

Anonymous said...

Alfabenin son harfi !!!