Thursday, February 14, 2008

Cume eğlencesine doğru mavi üzerinden ilerlerken...


Az önce Vogue'un yeni sayısında görüp, çok beğenip hemen internette bulup koymak istedim cumadan önce.
Seviyoruz, beğeniyoruz kendisini. Hiç beğenmediğimiz bir marka olan Versace ile bu bahar ve yaz sezonu için anlaşma yapmış, yeni yüzü olacakmış. Sevenlerine keyifli seyirler dileyip kızla beraber elbiseyi de çok beğendiğimizi söylüyoruz. Ben saks mavisini alayım, diğerini de kızlarla paylaşayım.

P.S. Bir şey dikkatimi çekti. Tabanı kırmızı olan ve bununla ünlü olan tek bir marka var, o da Christian Louboutin (unutmadan, cumhurbaşkanın çok zevkli, hiç rüküş olmayan karısının giydiği taklit bir türk markası var). Peki bu uçuk rakamlara satılan, milyonlarca dolarlık bir serveti temsil eden, defileleri halen dolup taşan Versace neden ayakkabılarının tabanını bu kadar aleni şekilde kırmızı yapmış? Yoksa koleksiyondaki ayakkabılar Louboutin imzalı mı? Gereksiz bir şey de detaycı bir insan olduğum için dikkatimi çekti hemen. Yoksa bilsem de olur bilmesem de.

1 comment:

sekvotka said...

yalarim.

kim bu fotolardaki hanimefendi?

bu arada dun aksamustu bir sergi acilisinda beyaz coraplarin altina caaarrrt kirmizi stilettolar giymis bir hanim vardi. gozlerimi almadim.

24 saat uyumamis, haftasonuna bomba gibi giren pasan olarak operim.