Saturday, March 31, 2007

Rehab



Bugünlerde Rehab modası var. Son rehab'e giden celebrity de herkesin pek bir sevdiği benimse sıradan bulduğum Marc Jacobs. New York Moda Haftası'ndan sonra Rehab'e gitmiş (sevmem bağımlılığı... ne maddeye, ne de insana. ne ben ona bağımlı olayım, ne de o bana; sadece bağlı olalım, tamamdır. madde bağımlılığı ise, yine aynı şey, tahammül edemem benden başka bir şeyin bende hüküm sürmesine).

Gören görmüş, dinleyen dinlemiştir. Amy Winehouse. Albüm güzel, şarkı zaten güzel, " rehab", kız güzel değil ama inanılmaz güzel diz kapakları var. Baktıkça kahroluyorum! Arıza sevenler için vardır bir çekiciliği. Napoli'li kadınlara benziyor, uzun siyah saçlar, ince bel, ince bacaklar, sabahlığı ile çamaşır asmaya çıktığı balkondan her an arıza çıkartmaya, sokaktaki erkeğinin başkasına baktığını görüp kafasına saksıyı yollamaya meyilli...

Aaa bir de duygusal rehab var ki... Derin konular, haftasonu günlerine yakışmaz; konular bu iki gün fani, hafif olmalı. Ancak giren girsin duygusal rehab'e, belki işe yarar.

1 comment:

Anonymous said...

Bagla(n)dim Anotherstar'a