Saturday, March 24, 2007

P.S.

Sabah sabah yine çok güldüm.. Hazır gazeteler daha gelmemişken biraz internete göz gezdireyim diye düşünürken haliyle blogu da açtım. Dün yazarken beceriksizliğim sebebiyle aynı post'u iki kere göndermişim ve tabii anında yeni bir comment gelmiş. Gecenin/sabahın o saatinde! Cidden bu sanal alemi anlamak zor, takip eden anında takip ediyor, yanlış yapmak yok yani burada. Hayır, herkes bir şekilde bir yerlerden tanıdık çıkacak, işte o zaman ben çok güleceğim. Hoş okurken de epey bir güldüm zaten. Neyse, umarım içilen şarap köpek öldüren filan değildir.

Whatever...

* yazmadığım günlerde yine bol bol gezerken hisar'da, dalgaların içine girip çıkan, gemilerin yanında yüzen, suyun içinde atlayıp zıplayan yunusları gördüm! nasıl güzellerdi... uzun zamandır boğaz 'da yunus görmemiştim.

* 4'lü ile buluşmaya giderken ipod'um elimden kaydı ve merdivenlerden aşağıya uçtu. ikiye ayrılır gibi oldu, sonra çalışmaya devam etti, ama kendi listesine göre çalıyor ve bazen durup bazen çalışıyor. çok mutsuzum. yazmayacağım bundan sonra ipod'um bilmemnem diye. şimdi reset'lemenin yolunu arıyorum.

* corridor hafta içi geceleri güzelmiş. ayrıca istanbul tüm kaosuna ve büyüklüğüne rağmen gerçekten küçük bir şehir gibi. herkes bir yerden tanıdık çıkıyor. hele hele dün geceki hadiseye inanamadım. ne yapayım, tebessüm etmekle yetindim.

* rüyalarım biraz daha az kâbus haline dönüşse de yine görüyorum. ancak en komiği rüyalarımda gördüğüm celebrity- insanları, objeler, mekanlar. kadim dost sekvotka 'ya, altın rolex ve jaguardan sonra, en son gennaro g.'yi rüyamda gördüğümü söyleyince "seni kampa alıyorum artık çünkü iyice maganda zevkli biri oldun çıktın. bundan böyle maç seyretmek, saçma sapan sitelere/bloglara girmek, mafya dizileri seyretmek yok. sadece pasolini, godard filmleri seyredip, edebi kitaplar,metinler okuyacaksın " dedi. gerçekten kendime de şaşırdım. hiç de sevmem kendisini, feci çirkin ve feci çirkef bir şeydir. bilinçaltı ilginç bir olgu.

No comments: