Wednesday, January 28, 2009

WAG, 1


WAG diye ingilizceye özellikle de ingiliz ingilizcesine girmiş bir tabir var. Biraz günlük ingilizce biraz da slang desek olur herhalde. WAG: wives and girlfriends demek oluyor. Benim çok sevdiğim WAG örnekleri çirkin Victoria Beckham, Varoş Wayne Rooney'in karısı, vs... Pek sevdiğim pek taraftar olduğum futbol hakkında çok yazmak istemesem de wag tipolojisini incelemekten kendimi alamıyorum. Sosyolojik olarak elbette.

O takımda oynayan Daddy Kool Harry Kewell ve bir dönem popüler olmuş bir grubun bir şeyi olan karısı (kimilerinin isimlerini öğrenmeye cidden gerek yok şu dünyada).
Gerçi ingiliz tabloid basınında yer alan, Playboy röfleli saçlı, uzun tırnaklı, louis vuitton& juicy couture& jacobs &co. & roberto cavalli tarzında görülen WAG tiplemesinden bir nebze olsun ayrı duran daha bir edepli, iyi aile kızı, çocuklarının annesi görüntüsü veren birisi kendisi (merak ettiğim şu. 33 yaşında olup 3 tane çocuk doğurmuş olmak nasıl oluyor?).

Geçenlerde kendisinin İstanbul'da koca ziyareti sırasında evlerine hırsız girmiş, vs vs. Gerisini pek okumadım, maksat WAG incelemesi başlatmak. Yoksa I don't give a shit dear.P.S. gerçekten ama gerçekten karşı cins kısa hatta kısacık saçlı olsun.

No comments: