Friday, January 23, 2009

Cuma eğlencesi, 3

Obama başkanlık koltuğuna oturdu, herkes umut doldu neşe doldu derken balolar, partiler de coştu Atlantik'in öte yakasında .

Milano Moda Haftası ve Milan'nın galaksi ötesinden gelen topçusu David Beckham ve çirkin karısı Victoria. İkisini de beğenmiyorum, beğenmeyeceğim. Hele kadının ten renginin vehametine inanamıyorum (ki ingiliz gazetelerinde vücudunun çeşitli yerlerinde gözüken solaryum falsoları ile dalga geçen resimler çıktı. pek sevmiyor ingiliz basını bu çifti, benden söylemesi). Ama takım elbisenin yakıştığı erkek görmek o gerzek fulara rağmen yine de güzel. Adam demişken çocukların tüpçüden sütçüden çıkmadığı da resimlerini görünce iyice anlaşılıyor. Hepsi adama benziyor. Fakat bu kardeş işi bir değişik. Kimi zaman biri siyah çıkarken diğeri beyaz çıkıyor. Çok acayip. Daha dün Fantastik 4'lü olarak gayet beğendiğimiz bir çocuk gördük yanında kardeşi ile. Ama garibim kardeşinin bizim güzel çocukla alakası yok, bizim çocuk Figo ise kardeşi Ronaldinho. O kadar fark var aralarında.
Obama balolarından birinden kare. Shakira. Ama Shakira demese Alem dergisindeki türk kadınlardan biri sanılabilir. O ifade, o saç hatta sarı saç tonu, o fön ve o kaş şekli ile bildiğin Bahçıvan Ailesi'nin fertlerinden biri sanki. Amma Allah var incecik kız. Eskiden pek değildi ama şimdi maşallah bayağı bir ince. Elbise fena değil ama zor renk gece mavisi/saks mavisi denilen şey. Her ten rengine her saç rengine uymaz. Shakira'da ise... olsa da olur olmasa da olur, kimse fark etmez.
Balo tek bir tane olmayınca her taraftan bir şey çıkıyor. Bizim türk gazetelerinin tabiri ile "bağımsız filmlerin kraliçesi" Heather Graham. Çok sevmem, çok beğenmem ama burada elbisesi çok güzel. Özellikle de dekolte kısmının açıklığı çok güzel. Daha dün konuşuyorduk "4'müz arasında dekolte kısmını en açık giyinen kim?" diye. Yorumunu yapmıyorum sadece elbisenin açıklığı çok güzel. Olsa hemen akşama giyer çıkarım onu diyeyim ben, kâfi.
Kız güzel değil ama makyajla güzel olabilen kızlardan. Elbise fena değil ama rengi biraz fazla batıyor göze, ki ben kırmızı çok severim. Önü açık tamam da öyle güzel değil dekolte kesimi. Göğsü yaymış ve hoş göstermemiş.
Manasız insan Tom Cruise ile evli olan Katie Holmes. Bence kıyafeti güzel kendisi ayrı güzel burada. Bütün people basını kadının bu resmi için 1000 tane yorum yaptılar yok "yorgun", yok "uykusuz" yok " çirkin elbise" diye. Bence evet öyle çok dinç çok hollywood vari botokslu kadın gibi gözükmüyor ama siyah göz makyajı, dalgaları küt saçları ve yandan gülümsemesi ile tamamdır. Hele hele siyah elbisesinin üst kısmı ve derin açıklığı ile zaten tamamdan ötesidir. İşte göğüssüz kız olmanın avantajı budur. Deliler gibi böyle bir şey giyip çıkmak isterim ama yapamam. shit happens.
Yüzü botokstan zorlanan Angela Basset ama güzel elbise, güzel renk diyeyim. Kürk olayına hele hiç girmiyorum. Ben gerçek kürk giymem, giyilmesini tasvip etmem, giyeni kınarım ama boşuna çünkü giyen hiç vazgeçmiyor kürk giymekten.

Ne yazık ki cuma eğlencesini "ridicule" bir insan ile bitirmek durumundayım. Şu tayt/çorap arası şey ve o tiksinç çizmeleri görünce Billy Ray Cyrus denilen varoş Amerika'nın varoş country şarkıcısının kendisi kadar varoş kendisi kadar çirkin kendisi kadar paçoz kızı ile bitiriyorum. Zaten dişlek ağız yapısına ve kepçe kulaklara sahip kadınlara dair bir önyargım var (ki m. sen anladın beni) bu kızda bunların hepsi birarada. Hele bir de giyinmeyi hiçbir şekilde bilmemesi ... gerçekten daha fazla devam etmem ellerime yazık demek zorundayım. İşte bakınca anlıyor insan.

Keşke güzel biri ile bitirseydim.

2 comments:

Anonymous said...

koparttın gene.
yok seni bilmem de benim aşkım bitmez, bitmeyecek :)

anotherstar said...

diyosunnn?

o halde ilgi alaka beklerim ben. olmayinca sıkılırım askim biter magdalenaaaa!!!!