Friday, January 9, 2009

Cuma eğlencesi

Yeni yıl vesilesi ile cuma eğlencesini sıfırladım. Sıfırladım ama ne yazik ki malzeme kötü çünkü beautiful people dünyası istediğim performansı vermiyor. what a shame. Ugly people ile idare etmek zorundayız yani.
Şimdi kız güzel hoş hatta eski manken filan da şu giydiği kıyafet inanılır gibi değil. Aman yarabbim. Bir tulum, bir overalls (big up, chileksuyu) modası var ama o kıyafet görüldüğü gibi insan ne kadar ince, sıska olsa yakışmayan bir şey. Yakışanı görmedim şahsen. Ha bir de hamilelerde tulum giyme durumu var ki... Off ama gerçekten off. Yani belki bir tek evde giyilebilir ama lütfen insanlar tulumlarla sokaklara çıkmasınlar.

Kendisi beğendiğim güzel bulduğum sarışınlardan ama ne yazık ki ne giydiği şu Gucci elbise ve Giuseppe Zanotti ayakkabılar bile kendisini kurtaramamış. Evet yakadan kendiliğinden düşen elbise güzel ama kıç tarafının daralıp sonra yırtmaçla ayrılması bence olmamış-ne kadar ince minyon tipli de olsa. Geniş göstermiş kalçasını. Yoksa gayet ince kız. Renk de fazla "mavi mavi gözleri boncuk mavi" şeklinde gibi, insanı fazla rahatsız ediyor.

Biz Özal sonrası televizyon dizilerini keşfeden kuşak için Hayat Ağacı 'nın efsanevi Kelly'si- Kelly değil SAM. Ki bence güzel kadın. Dizinin yayınlandığı 90lı yılların başında türk erkekleri ölüyordu Kelly diye, hatta kadını çorap reklamına çağırmışlardı Penti Menti mi acaba bilemedim şimdi. Gerçi kendisi yapma sarışın filan ama nedense bayağı beğendiğim kadınlardan. Belki de beyaz olduğu için. Bugün ise Gossip Girl'de zengin anne hatta üvey anne rolünde. Gerçek hayatta da 2. çocuğuna hamileymiş. ANCAK hamile olmasına rağmen kocasından boşanmış. Hayranım böyle kadınlara-cidden, kinayesiz bir ifade bu. Hiç öyle ezik vaziyette "beni bırakma, çocuğu bırakma" gibi ağlamalara, kendini yerden yere atmalara girmeyip çat diye ayrılıyorlar. Biraz sıkar ama budur haysiyet dediğin.
Gossip Girl demişken dizinin izlenecek, kâale alınacak yegane karakteri olan Chuck Bass, asıl ismi Ed Westwick ile bitiriyorum. Burada epey bir poz bakmış ama tamamdır ya, beyaz tenli-ama cidden beyaz-, kumral hatta sarışın erkek. Gerçeğim budur benim. Gerçeğim, beğenim, ilgim budur. Ha it, piç olur, klasik erkek modeli yaralı kuş olur, ödip vakası olur, içkisi kumarı olur; bir itirazım olmaz ama tipoloji budur. Giydiği kadife cekete, ceketin o lacivert rengine zaten bittim; biraz daha az poz vaziyette baksa ben de biteceğim de artık fazla yapmacık olmuş kötü bakışı. Olsun seviyorum yine de. '87li olsa da. Magdalena'nın dediği gibi "yine önceden bir keşif yaptın". Valla yaptım önceden tesbitimi, keşfimi.

5 comments:

Anonymous said...

Kelly değil lan, Sam, Sam..
Santa Barbara'yla karıştırdın, yaşlılıktan. :P

Magdalena öpsün seni.

anotherstar said...

aaaaa dogru ya sam'di kizin ismi. bak valla yaslaniyorum. cocuk 87li ulan nasil uyduracagim? desem hayat agaci bilir misin? bilmez herhalde 87li yahuuu ne bilecek. ha bomba beni de bu gece 81li sandilar!!! ama herhalde yaziyorlardi o yuzden pek itibar etmedimmm :)))

Anonymous said...

"ismim" de gectigine göre hemen yorum yapmaliyim: bes tane nur topu gibi tulum sahibi bir insan olarak sunu belirtmek isterim ki, dünyadaki en rahat kiyafettir overall. ha, red carpet'te giyer miydim? tabii ki hayir, ama insanin ugrasmak istemdigi günlerde üzerine tek bir parca gecirip, disari cikabilmesi durumuna vesile oldugu icin, tulumlar bazen can-kurtaran oluyorlar :p (peki güzeller mi? pek degil, evet)

Anonymous said...

ah bu arada tulum derken diger söyleyeceklerimi unuttum: kelly rutherford'un hastasiyim. chuck'in ise daha da. yasasin kötülük!

anotherstar said...

pek sevgili, sevdigim chileksuyu,

tulum rahattir evde giyilir ama sokakta lutfen giyilmesin, red carpet'ta ise hic mi hic giyilmesin.

senin kelly rutherford bizim SAM'i seviyoruz hepimiz, hala da begeniyoruz. Chuck'a ise ... ne desem bilemedim su yasta su basta gidip bana poster alip buzdolabinin ustune koydurtacak insan kendisi. o kadar diyeyim. La fleur du mal'dir benim icin. begendim bunu, post yapayim :)