Friday, January 16, 2009

Cuma eğlencesi, 2

Golden Globe bitti ama herkes partilerde eğlencelerde. Kadın dizi yıldızı beğendiğim biri pek değil de üzerindeki kürkü beğendiğim için koydum. Tabii gerçek kürk giymiyoruz ama bunun modeli filan bayağı güzel. Taklidini bulsam alır giyer miyim? Elbette. Beni kürklerle gören Sekvotka 'ya sormak lazım.
New York sokaklarında yeni doğum yapmış bir Naomi Watts. Pek beğendiğim bir insan değil ama güzel gözüküyor burada. Paltosu güzel, kaşkolu güzel, saçları güzel gayet güzel. Doğum yapmak bazı kadınlara çok yakışıyor. Ama bazısına da amannn yarabbim diyerek kaçmak istiyorum. Naomi Watts ama tamamdır, doğumunu yapmış 1 ay önce hem de ikinciyi kalkmış NYC 'de yürüyor (ki gerçekten güzel bulduğum bir kadın değil, gayet güzel gözüküyor burada)
Chloe Sevigny. Çirkin kız güzel elbise. Yani herkesin giyebileceği bir şey değil, herkese de yakışmaz ayrıca ama Chloe Sevigny'de güzel olmuş.
İngiliz basını tarafından en sıkıcı insan seçilmiş manken Agyness bir şey. Bence de feci sıkıcı bir tarzı var çünkü tarz yapacağım diye kendini kasıp ortaya böyle zorlama bir hadise çıkan insan kendisi. Galiba amerikan zencilerinin pimp style dediklerinden olmuş ama olmamış. İçindeki gömlek, hırka, kravat ve kürk ve de şapka. Şah iken şahbaz olmuş kısacası.
O da manken bu da manken. Hana Soukupova. Her zamanki gibi kılığı kıyafeti güzel ama o kadar. Pek ayrı bir cazibesi, fevkalede bir albenisi yok ama "taş" olduğu aşikar.

Asla çirkin olmayan ama bana hiçbir şekilde yakışıklı/cezbedici/seksi/ gelmeyen bir adam. Bizde bir dizisi vardı, sorunlu zengin ailenin zengin avukat çocuğu; hem psikolojik sorunlu, hem duygusal bağlanma sorunlu, hem duygusunu ifade edememe sorunlu bir şeydi. Ben ki sarışın beğendiğimi yeni anladım, hiçbir şekilde bu her şeyi düzgün, efendi tipli adamı çekici bulmuyorum. Antipatik buluyorum hatta kendisini ve bu efendi tipliliğini.

Cuma eğlencesi bitti, ben Anna Wintour olmaya-ama artık biraz daha uzun saçlı -olmaya giderim. Kolumda sabahtan kalan yara bandı ile.

No comments: