Sunday, August 31, 2008

Milyonlara örnek

Yorumsuz bırakacağım çünkü kendisini beni yorumsuz türk kadınlarından biridir. Sadece inanamıyorum okudukça bunun gerçek olamayacağını düşünüyorum. Fakat gerçek olup bu kadın milyonlarca kadına örnektir, gününü evde televizyon karşısında geçiren ortalama kadınlar için ise bir örnek, dikkatle takip edilecek bir insandır. Esra Ceyhan ve "kocasının Allah'tan bir aldatmaya yaşatmadığı doğum sonrası anıları".

Fakat Never On Sunday demek istiyorum... Ha bir de böyle kadınları gördükçe "vah vah" .

-Çünkü doğumdan sonra çekiciliğin ve güzelliğin azalınca başka kadınların kocana bakışı da değişiyor. Kocanı bekar, boşta bir erkek gibi görüyorlar. Böyle olunca sirkelenip, toparlandım.

- Doğum sonrası kadın aldatılabilir. Bu az kaldı benim de başıma geliyordu. Ama kocam Allah’tan bunu bana yaşatmadı. Bir kadın için ne kadar rencide edici bir şey. Evdeki bakıcıdan bir farkın olmuyor. Ayrıca o dönemde evdeki bakıcı da çok önemli. Bakıcı evin hanımından daha güzel daha bakımlı olmamalıdır. Bir kadın kendine göz göre göre neden bir rakip yaratsın ki? Bakıcıyı eşine tercih eden erkekler de var. Ben çok güzel bir bakıcıyı işe almazdım. Benim evimde çalışanlar kolsuz, yakasız, yakası açık giyinemez.

No comments: