Sunday, June 22, 2008

Never on sunday # 8

alt başlık: "o kadar yorgunum ki..."

Komik ama öyle. Hareket edecek halim yok neredeyse. O yüzden kısaca (en sevdiğim şekliyle) serin yaz gecesi, doğum günü, M., fantastik 4'lü, fantastik resimler, lacivert - beyaz çizgili straplez elbisem, isimleri karıştırılan balıkçı, rakı-balık, tekirdağ, sanki ofise gider gibi santral, roisin, şapka, 5 kişilik dans eden erkekler (lütfen erkekler sağa sola kalçalarını sallayarak dans etmesinler),lambada, boogie boy, roka, en en en büyük patron ve manasız bir samimiyet, dövmeli suratsız insan ve garip irtibat hali, mango kızları, devamı her zamanki her haftaki cumartesi gecesi... like a stone, if we're in love we should make love, wild thing, rockstar, anotherstar, roads (live)...

P.S. her gün önünden geçerken, bahçede yürürken dışaran kötü duruyordu ama santralda festival hiç kötü olmamış.

P.S.(2) abartılacak halde olmadığını düşündüğüm ece sükan da konserdeymiş. roisin gibi kool, güzel ve karizmatik roisin'nin sürekli şapka taktığını gördükten sonra kendisi de bundan sonra şapka ile ortalıklarda gezinmezse en adiyim.

P.S. (3) rakı-balık... belki de en güzel keyiflerden. keyifle yapılmıyorsa yapılmasın hiçbir şekilde. gerçekten gerek yok, ne zevzekliğe ne de zorlamaya. olmuyorsa olmuyordur, ağlayıp sızlanacak bir hal hiç değil. demek ki herkesle her şey olmaz.

Ge
rçekten çok yorgunum. Değil yürümeye hareket edecek halim yok.

2 comments:

Anonymous said...

rojiiinnn karizmatikdi...
2.album A tarafındakı 3.single inanilmazdi
bembeleşşş drinkkk cok da guzel pekde guzeldi..anotherstar, rockstar peki ben ?!!!

Anonymous said...

sen redneck sin:))))