Sunday, June 8, 2008

Never on sunday # 6

alt başlık: "düğmelerini açmak istiyorum"

Gayet edepli, önü mönü bayağı kapalı, sadece arkasında kocaman kocaman düğmelerin bulunduğu, very casual, hatta neredeyse alman mürebbiye kılıklı beyaz bluzume gecenin bir yarısı söylenen laf olup beni de çok güldürendir. İnsanoğlu komik oluyor. Özellikle de geceleri. Sevimlisinde sevimli duruyor da bu tür laflar, ne yalan söyleyeyim.

alt başlık: "iyi evlat"

Gerçekten iyi evladım. Kıllığım, tahammül edilmez halim olsa da sabahın 5ine gelip 5 saat sonra J.A. yı deli rumelili annesine götürmem hele hele hiç söylenmemem bunu gösteriyormuş. Kendisi söyledi. "iyi evlatsın çocuğum" dedi.

Milliyetçi bir insan olmadığım için öyle bayılmıyorum milli maçlara. Öyle abartılı tanımlara, anlatımlara karşıyım. Ama dün kötüydü. Hem de bayağı. Ayrıca müthiş zeka parıltısı Ercan Saatçi'nin köşesinde yazdığı yorumu da evlere şenlik. Hem kaleyi bekliyormuş hem de monitörden saçını düzeltiyormuş. Ha ha evet, öyle Volkan Demirel'in saçları Samsonunki gibi uzun ve hatta gücünü saçlarından alıyor...(gerçekten bazı insanların zekasının kıtlığına inanamıyorum). Neyse ben İtalya, Romanya, Fransa maçlarını bekliyorum.

Never on sunday...Halen yorucu ama güzel bir gün. Uyusam dinleneceğim.

No comments: