Wednesday, June 4, 2008

Hem futbol hem reklam

Geçen gün tesadüfen euro 2008 öncesi bombardıman gibi gelen "ttnet anneli reklamı"na rastladım ve ağzım açık kaldı bu facia karşısında.
Bu kadar mı kötü bu kadar mı kabız bir reklam çekilir? Benim oğlum tek başına takım, benim oğlum en yakışıklı... Nasıl bir senaryo bu? Kim yazıyor metin yazarı, kreatif direktörü kimdir bu yaratıcı şaheserin? Çok kötü!

Ayrıca yakışıklı futbolcu görmesek şu milli takımdakileri bir şey sanacağız. Bütün bir takım mı çirkin olur? Hadi Hakan Balta'yı ayırdım, Galatasaraylı ama olsun, yarın para verirsin başka takımlı olur. Futbolcu için taraftar olmak yeşil benjaminlerin (yeşil benjamin elbette hiphop dilindeki dolar ifadesi oluyor) alabildiği ölçüde olduğu için çok bir şey beklememek lazım.
P.S. Yine ayrıca bu erkek annelerinin durumu nedir? En büyük erkek benim oğlum tavrı. Hepsinde mi bu durum oluşur? Tamam anladık insan çocuğu zaten bencilce bir arzudan doğuruyor ama erkek anneleri ayrı bir yücelikte hissediyorlar kendilerini (valla bilmek isteyenlere söyledim; ben benden bir tane daha çıkmasını istiyorum. yani kız. hani oğlan da elbette kabul de kız tercihimiz) sonra ilişkilerde kaynana hadisesi oluyor.

P.S. (2) Ve yine ayrıca futbol reklamı demişken şu son dönemlerde Guy Ritchie'nin Nike için çektiğidir. Hoş bence Prodigy'nin "Smack my bitch up" klibini andırıyor ama olsun seviyorum Guy Ritchie'yi.

P.S. (3) Bulamadığım ama aklımda olan bir müzik var. Geçen gün oğlan çocuğuna sordum ama o da bilmiyor. 3-4 yıl önce Digitürk lig tv için bir reklam hazırlamıştı ve fonda da irlanda, iskoçya veya ingiltere halk şarkısı gibi şey çalıyordu. Bulmak istiyorum bulamıyorum bulamadıkça sinir oluyorum. İstiyorum!

P.S.(4) Ne kadar yoğun çalıştığıma inanamıyorum. İnanmak ise hiç istemiyorum.

No comments: