Wednesday, May 20, 2009

Maviden dönüş

araba, yolculuk, yolculukta dinlenen ben harper, pearl jam, bodrum, fantastik 4'lü , sevdiğimiz insan kool şahsiyet k., ve artılar, deniz, sahil, ortakent, b.ler'in pek de güzel olan evi, yatak odaları, duş sırası, taksi, fantastik taksi şöförleri, sagopa kajmer, arko krem, adamik, sandoz, telefon, never let me down, dave gahan, fear of the dark, the godfather theme, sweet child o'mine, axl, oje (şoktayım), kızıl efe, memedof, sait, ahtapot, deniz börülcesi, rakı, 8:45 (hem deux fois, hem de büyük şoktayım), karabasan h., mavi, karabasan h. & possee'si, denizde yakar top, voleyboy, hiç mi hiç yakmayan krem, çirkin ama karizmatik erkek b. 'nin 30 derecesine rağmen kıpkırmızı yakan vichy kremi, kobracan t .'nin rap yeteneği, b. 'nin sulukule anıları (ki b. artık afacan b.'dir) , m.'nin sürekli kapatan güneşe söylenişi, r.'nin bomba lafları, dönüş yolunda trafiğe rağmen feribotu yakalama, gazlama ve home sweet home.

güzel tatil, güzel eğlence, güzel zaman, güzel paylaşım, güzel anlar. tek sorun resim yok (yani bir tatil grubu bu kadar gerzek olabilir. 2 adet fotoğraf makinesinin olduğu bir ortamda tek kare toplu resim yok. bravo!

more fantastiik:



* yalıkavak sait'te 3 yıl önceki masada oturmanın heyacanı, her şeyin nasıl da değişmiş olması ve bunun farkedilmeden yaşanan mutluluğu, içilenler yenilenler, herkesin üşüyüp benim üşümüyor olmam, bütün bir grubun kahkahalarının çınlaması derken benden çıkan fantastik laf: "yürü at arabası". evet biliyorum, kelli felli dışardan korkutucu adamlarla garip bir şekilde "müsamaha"lı bir dostluğum oluyor, ne desem ne söylesem hiç yıkılmıyor. garip değil aslında çünkü biliyorlar ki bu samimiyetten, içtenlikten ve asla hakaretten değil. fakat kendisinin de dediği gibi çirkin ama karizmatik erkek b.'ye öyle "yürüü at arabası" diyecek sayılı insan vardır etrafında. sadece sevgiden, dostluktan.

* "- aaaa! şoktayım! varoş! derken! " lafları. durmaksızın. her yerde her zaman. her ağızdan.

* "08:45" olayı.
rocker boy n.- saat 08:45 prenses! günaydın.

2) 08:45 olayına r. 'den bomba yorum:

r.- eski günlerine döndün sen!

* karabasan h.'den bomba laflar, bomba söylemler. ama cidden mi? bu kadar mı? ya ben herhalde gerçekten hiçbir şeyi görmüyorum veya anlamıyorum. ama şoktayım kendime.





1 comment:

M. said...

kırmızı don, 1950 model bikini, yanlış CD, pornocu, dalgacı, dabrukatör dayı, nezih mekan yasa, iki başlıklı tabanca, subwoofer üstü seyahat, seksi oyun raket, rakıya bol buz, hepimiz falcoyuz...

sahil derken?!!