Wednesday, May 20, 2009

Güzel ama çirkin insanlar

İnanılmaz yorgun, inanılmaz uykusuz (dönüş sabahı yine 08:45-istikrarlıyım) bir vaziyette tatil dönüşü yaşamak zaten kabus bir durum iken, mini Bodrum tatilindeki yegane kabus görüntüyü anlatmamak olmazdı.

ılık sayılabilecek yaz gecesi, bodrum, rakı sofrası sonrası adamik, sandoz, müzik ( "işte müzik bu" ), çıplak sahne görüntüleri ile dave gahan, eğlence, mutluluk diye gecede ilerlerken patlayan kavga ve çirkinlik. iki güzel insanın iki çirkin insana dönüşmesinin resmi. sebepsiz, muhtelemelen bar kavgalarının ortak noktası yanlış anlaşılma, götten anlaşılma sonrası patlayan, çirkinleştiği kadar çirkefleşen kavga ve gerçekten iki güzel insanın oluşturduğu çiftin çirkinliği, kim bilir belki de gerçek halleri. tamam, nejat işler içime işler -ben bayılmasam da-hoş adam, sakallı halinde ise daha hoş adam, berrak tüzünataç cidden güzel kız hiç itirazım yok ama yan yana epey çirkinler, epey çirkefler. neden barda kavga ederler ki? hem de başkaları ile? hadi adam sarhoş olunca yerlerde ama kız da mı bu kadar arıza olabilir? hadi de ki kavga çıktı ve içine düştün, neden sevgilini alıp gitmiyorsun, neden sen de karışıyorsun, neden en kötüsü basıp gitmiyorsun da içinde yer alıyorsun bu çirkinliğe katılıyorsun?

Bazı insanlar beraberken o kadar çirkin olabiliyor ki. Hele hele güzel insanların böylece çirkinleşen halleri daha da iç acıtıcı.

P.S. unutmadan tabii ki her yerde gördüğümüz dünün tıfılı bugünün maço erkek dansçısı sevimsiz insan da yanlarındaydı. elbette ki damarlarını kabartarak kavgaya karıştı, bağırıp çağırdı. cidden kavga edilmesinden, her daim kavgaya meyilli adamlardan zerre hazzetmiyorum. merak ediyorum bunu yaratan kompleksleri nerelerinde? beyinlerinde mi yoksa daha mı aşağıda?

No comments: