Wednesday, May 27, 2009

A lush night

Muhasebeyi bitirmeye yakın, tekrar ayağa kalkmaya ise çok çok yakın bir halde E.K. ile yemek, aslında hiç sevmediğimiz Yakup, sevimsiz insan Yakup, bir daha çok istisnai bir şekilde asla adımımı atmayacağım Yakup, rakı, meze, gecikmiş doğum günü kutlaması, lush köpük banyosu, o konu, bu konu, bodrum, eski bodrum, eski roxy, 08:45 hadisesi, boğa burcu insanı, boğa burcu kadını, boğa burcu erkeği, inadı, iradesi, "bi saniye, bu yerinden mi oynamış 2 milim" halleri, patlayan televizyon tüpü, E.K.'dan "içkili araba kullanmamak gibi içkili telefon da edilmemeli" gibi bomba bir tespit, Kızıl Erik'e gönderdiğim bomba e-maile destek, günlerdir süregelen "çok büyük yanlışlar yapmışım" söylemime doğru yorum ve "varoş", ve kahkaha ve lush life.

P.S. yakup'u zaten sevmem ama neden gittiğim belli fakat şunu merak ediyorum, buraya gelen şarkıcı şöhret takımı masalara şarkı söylemek zorundalar mı? feci sıkıcı. uzun bir masa, romantik yazar gamzeli tuna kiremitçi, şarkıcı sevgilisi demet filan derken ama tabii bir yerden sonra şöhretli şarkıcı takımının kendisini göstermesi lazım, hele bir de kalabalık lokanta ise daha yerinde olur, masadan şarkı söylemeye başlamak lazım mesela. e.k.'nın müthiş ifadesiyle "özel uçağı olup da madonna'ya yemeğe gidemediği, grammylere katılamadığı için buradakiler de böyle kendini gösteriyor". ya neden böyle şeyler yapıyor bu insanlar? sonra yan masalara teşekkürler, ayağa kalkıp halkı selamlamalar filan. bilmiyorum ama var bir ezik durum.

P.S.(2) gece boyunca e.k.'nın yorumları karşısında hem mutlu oldum, hem de beni doğru tanıdığı için iyi hissettim. özellikle de " bana öyle gelmiyor ama ben kolay sinirleniyormuşum öyle diyorlar " söylemine karşın anlattığının doğruluğu, hemfikir oluşumuz, "tamamdır" cidden. bilen biliyormuş doğrusunu, o halde endişelenecek bir şey yok.

P.S.(3) yine bir garson hadisesi, yine bir söylem, yine bir racon öğretisi. ama bunlarla ömür geçmez, uğraşamam ben, gitmem bir daha.


1 comment:

Anonymous said...

ne kadar güzel özetlemişsin bebişiiim... ve eklemek istiyorum ki, merdivenlerdeki'yakup'posterini görüp aynı anda aynı şaşkınlıkla kıkırdamamız bu gece hakkında büyük bir ipucu vermişti zaten :)
e.k.