Sunday, May 10, 2009

"bereketli" bir yıl


çok uzun zamandır geçirdiğim en eğlenceli en keyifli doğum günü, cuma gecesi-ilk kutlama- j.a. & f.a. & m.u.t ile yemek, hamdi, apres iyis, m., b., kobracan t. , rocker boy n., 12'ye girerken kesilen ilk pasta "halley pasta", never let me down, the clash, kafamda tüy toka from london;

cumartesi gecesi-büyük kutlama-, bildiğimi sandığım ama bilmediğim yemek mekanı, takside kapatılan gözlerim, yolda kayboluşumuz, tarihi karaköy balıkçısı ve cavit'e ihanet, güzel manzara, ilginç mönü, ilginç servis, fantastik 4'lü, kadim dostum sekvotka, sevdiğimiz insan kool şahsiyet k, evlere şenlik t., kobracan t., rocker boy n., den, rey derken içilen rakılar, ve yine içilen rakılar, yan, roxy.

p.s. kesinlikle son yıllardaki en güzel doğum günümdür bu yılki.

p.s.(2) kesilen pasta sayısı üç: cuma geces iyis ve halley pasta; cumartesi gündüz the marmara kuaför ve kitchenette pasta; cumartesi gece hep beraber büyük pasta. şahane desem. hele kuaförümün pasta getirtmesi ışıkları söndürtüp bir anda karşıma çıkması en şaşırtıcı olanı herhalde.

p.s.(3) bereketli insan halimi şuradan yazamam ama yaşananlardan görülüyor ki kesinlikle etrafıma bereket getiren bir insanım. nedir ama dün geceki olaylar, yaşananlar? gayet şahane.

p.s.(4) "yapışmayalım" deyip deyip bir insan nasıl yapışabilir? hani "komiksin" diyorlar da yaşamak ilginç olabiliyor. "çoook teşekkür ederimmmmmm" ve 404 gibi yapışmam bence müthiş oldu. bravo diyorum kendime.

Güzeldi. Kooldu.Bitmişti. Keyifliydi. Dingindi. Huzurluydu. Seksiydi. Bereketli de olacak herhalde, bekliyoruz.


No comments: