Friday, July 25, 2008

Cuma eğlencesi # 26

Okulun bir güzel kırılıp tembellikle geçen sabahtan cuma akşamı rakı sefasına saatleri sayarken hayran kitlemi mahrum etmeyeyim moda yorumlarımdan ...

NYC'de Louis Vuitton bir davet vermiş, sergi açmış filan ama gelenler ortada. Hele kılıklar. Kızlar zaten güzel olmadığı gibi bir de elbiseleri de çirkin. Soldaki beyaz tenli filan (muhtemelen de mavi gözlüdür) ama tutunamaz (klasik erkek söylemi olan "üç votkadan sonra herkes güzel" derdim ama o pisliği talimde kaburgalarını kırıp da buralarda dolaşan sekvotka'ya bırakıyorum). Yeşil elbisenin kesimi klasik straplez elbise de olsa kumaşı perdelik kumaş gibi. Cidden. O ne yahu? Sanki 80li yıllar türk filmlerinde görülen Özal sonrası gelişen viski içip kızlarının diskoya gitmesine izin veren ailelerin evlerinin salonuna konulacakmış gibi. Aman derim. Beyaz olan, ki beyaz rengine bayılırım, feci kapalı, feci özelliksiz.
Yine aynı davet ve yine benzer çirkinlikte kılıklar. Hepsi kötü (belki ortadaki sarı etekli bir derece). Valla kıskançlığımdan değil ama kızlar da kötü. Yani yine ortadaki biraz farklı-çok esmer olsa da.

Yılların Slash'ı ve de son yılların parlayan insanlarından şarkıcı Fergie. Bu kız ya benimle yaşıt ya da benden 2 yaş küçük ama maşallah 45 yaşında duran bir insan. Herhalde yüzünde çok fazla botoks var çünkü kaşların şekli, yüzün gerginliği insanı korkutacak derecede. Bugün rockçı olmuş ama normalde kendisine "glamour lady" denilmesini istiyormuş (ki glamour yanından geçmez bu eski crack kullanıcısının. çok üzgünüm ama bir insan crack vs kullanıyorsa glamour olması epey zordur. olayın kendisi pis ve hijyen değil). Saçlarımı kazıtıp Hit Parader dergisine deli gibi para bayıldığın dönemlerde fantezimdi deri pantalon ama J.A.'nın "pişersin çocuğum onun içinde" lafını dinleyip öyle bir saçmalık yapmamıştım. Slash ise yıllardır aynı. Aynı saç, aynı şapka, aynı pantalon. İstikrar (ve iktidar) önemli şey ama biraz da değişebilir insan zaman içerisinde.
Amerika'nın yeni sweetheart çifti. Çocuğu-genç menç olmasına rağmen beğeniyorum hatta gayet de erkeksi buluyorum. Kız ise fazla girl next door bir tipe sahip. Kıyafeti gayet temiz ve güzel ama işte o kadar. Kendi de öyle. Temiz bir kız görünümünde. Ama köprücük kemiklerinin çıkmış hali çok güzel (benimkiler de çıkınca feci beğeniyorum). Bence J.T. Cameron Diaz ile daha bir havalı, daha bir piç, daha bir eğleniyor gözüküyordu.
40 yaşında güzelleşen erkeklerden eski gençlik filmlerinin sivilceli oyuncusu Patrick Demsey. Ben beğenmem de seveni hayranı çok. Mahallesinde bisiklete biniyor ama ecnebiler tabii bizim gibi değil her şeyi kuralına göre yapıyorlar, kaskını filan takmış. En antipatik bulduğum spor dallarından biridir bisiklet. Hiç sevmem, seyretmem. Ayrıca çok doping oluyor bunlarda. Bir fransız vardı, tour de france'i kazanmıştı ama dopingli çıkmıştı sonra da bütün tv kanallarına çıkıp özür dilemiş her seferinde de ağlamıştı.

Haftalar sönük geçmeye devam ediyor people cephesinde. Anna Wintour yok, Hana Soukupova yok, kimseler yok. Neredeler? Korkuyorum bütün bir yaz böyle geçecek veya Hana hamile kalacak diye. Straplez elbise demişken az önce kendime lacivert bir tane aldım, akşam onu giyeceğim sevdiğim pis ve piç karşı cins grubuyla rakı içmeye giderken.

No comments: