Wednesday, July 9, 2008

Cinsiyet avantajları

Cinsiyetinden mutsuzluk duyan, ulan keşke erkek olsaydım diyen kızlardan değilim, hiç olmadım da. Mamafih belli konularda erkeklerin şanlı olduklarını düşünüyorum. Özellikle de günümüz dünyasındaki "kadın patlaması" mevzusunda. Evet, kesinlikle kadın cinsine dair bir patlama var. Her yer, her taraf kadın dolu. Gündüz gece farketmiyor ne zaman çıkılsa nereye gidilse nerede toplanılsa kadın nüfusu açık ara önde.

Burası bir nevi etkinlik merkezi de olduğu için konferanslar, film gösterileri, sergiler filan yapılıyor. Hafta başından beri bir konferans var ve öğle saatlerinde yemekhane dolup taşıyor. Katılımcıların hemen hepsi kadın. Hem de genç hem de güzel. Yani şahane bir durum da benim işime yaramıyor. Tabii karşı cins coşmuş vaziyette. Ama bu coşma hali sadece bugüne ait değil ki adamlar nereye gitse coşuyorlar çünkü her taraf kadın dolu ve adam sayısı gitgide azalıyor. Abuk subuk tipler, şahsiyetsiz dünya çirkini adamlar kıymete biniyorsa bu yüzden valla.

Bu durumdan hoşnut kesime lezbiyenleri de eklemeyi unutmamalı çünkü ne de olsa onlar da karşı cins kadınlarda nereye bakıyorsa aynı yere bakıyorlar (her ikisi için de ümitsiz vakayım galiba. erkek olmak için zaten çok geç, lezbiyen olmak için de gisele resimlerden başka şeyleri beğenmek ve etkilenmek gerekiyor ki ben orada sıfırım).

Kısacası erkekler ve lezbiyenlerin beğeni konusunda önleri ufukları epey bir geniş. Okyanus misali, büyük balıktan küçüğüne kadar her cinsi mevcut. Ya biz? Dünya küçük herkes birbirinin tanıdığı yani ben sen bizim oğlan şeklinde yaşıyoruz. Bu konuda cidden talihsiziz.

No comments: