Monday, December 10, 2007

Şu komik ingiliz erkekleri

İngilizler ilginç millet olabiliyor bazen. Kızları gece çıktıklarında ıslak tişört yarışması yapar, başka ülkeye takımlarını desteklemek için giden taraftarların yüzlerce kutu biradan sonra toplum içinde kıçlarını açıp gösterirler filan.

Bir de bunların celebrity olanları var ki sürekli bir vukuat halindeler. Nedense ingiliz erkeklerinde beraber oldukları güzel, hoş kadınları dadı veya geceleri kaldırımda çalışanlarla aldatmak gibi garip bir davranış biçimi var. Mesela Jude Law, mesela Hugh Grant. Paçoz bir durum değil mi bu? Sienna Miller gibi biri ile berabersin (hiç bayılmam da güzel işte)
mutluluk pozları, yüzükler, her gece eğlenmeler ama sonra gidip çocuklarına bakan, seninle hiçbir şekilde aynı hayatı paylaşmayan, bambaşka bir insan olan dadı ile aldatıyorsun( dadıyı da, diğer kaldırım mesaisi yapanı da gördük. ne gerek var diye düşünemeden edemiyor insan) Mesela ne ilginç geliyor, nesi çekiyor Sienna Miller'dan veya Liz Hurley'dan sonra? Sıradanlığı mı? Basitliği mi? Gölgede oluşu mu?

Bu post'un da sebebi sabahki tabloid haberleri. Hugh Grant yine alemlerde yakalanmış da, yine benzer bir meslek grubu icracıları ile beraber.

Bazen hiç anlamıyorum karşı cinsi.

No comments: