Saturday, December 22, 2007

Aradaki fark

Tasarımcı olmadığım için işin sadece estetik kısmı ilgimi çekiyor. Mesela büyük tasarımcı olarak görülen, biraz moda, tasarım vs gibi şeylerle ilgilenenlerin mutlaka bir objesine sahip olmak istediği Philippe Starck'ın yaptıklarını beğenmem. Ne Alessi bünyesinde yaptıklarını, ne kendi ismiyle, ne de en son Puma ile yaptıklarını. Anladık pek sportif, pek aktif, pek sportif görünümlü de aynı zamanda pek çirkin ve pek steril duruyor. Kadınsılıktan, çekicilikten uzak. Ya da bana sadece bana hitap etmiyor.

Ancak şaşırtıcı gelse de bu tarzı seven karşı cins de mevcut. Hiç aşağıdaki güzelim La Perla tasarımlarından etkilenmeyen, beğenmeyen, "ne bunlar böyle dantelli mantelli" diyenleri de var. Zevk işte, herkeste ayrı bir hal alıyor. Alana mani olmayayım kendime almayayım derim, o kadar.

Bakınca farkettim bu La Perla reklamındaki manken acaba Revlon Bedroom Eyes reklamındaki ile aynı kişi mi? Belli 3-5 isim dışında isimlerini, tiplerini bilmediğim için merak ettim şimdi. Bilenlerden açıklayıcı bilgiyi bekliyoruz yine.

No comments: