Thursday, December 6, 2007

Erken cuma eğlencesi

Mekanda sergi açılışı ve koşuşturması, "liberté, égalité, fraternité" sarayındaki davet sonrasında cuma akşamı sortie'si olacağından muhtemelen cuma eğlencesine vaktim olmayacak. O yüzden erken yollanmış postadır bu.

Kız top modelmiş, geçen sefer öğrendik. Ben yine elbiseyi boynundaki şey hariç beğendim, kızın dizkapaklarını zaten çok kıskanıyorum.Saçı kötü olmuş ama güzel kız (dikkat renkleri güzel demiyorum başka bir şey, bir albeni var).

Geçen gün okuyan biri sordu "renkleri güzel" nedir diye; işte aynen aşağıdaki gibi bir şey. Çirkin mi değil tabii, gayet güzel. Ama o kadar. Ne bir albesinisi, bir alımı, bir farklılığı yok. Güzel gözlü, güzel burunlu, güzel bir kız işte. Hiçbir falsosu yok ama hiçbir fazlası, farklılığı da yok. Renkleri güzel. Genelde iyi aile kızları, masum, efendi görüntülü kızlar bu tanıma giriyor. Ya da biz hep öylesine rastladık. Belirteyim bu tanım benden değil, M.'den çıkmadır. Ben de %100 katılıyorum. Ama tabii karşı cinsin gözünde her şey başka, biz öyle göremiyoruz. Biz kızlara göre bir tanım bu. Neticede şöyle bir süzüyoruz, kendimizce "tutunur" veya "tutunamaz" diyoruz ama koynumuza almak istememiz gibi bir durum olmadığından bu kadar not veriyoruz. O yüzden de karşı cinsin bazı kadın tip beğenilerini zerre anlamıyoruz.

Merak edilen bu tanımlamanın açıklanmasından sonra yine talep üzerine gelen "çirkin ama karizmatik erkekler" tanımlaması üzerine olacaktır ama daha vakti belli olmamakla beraber Anotherstar'ın ruh haline bağlıdır.

P.S. Sanal alemlerlere, ortamlara bu kadar laf edip içinden çıkan sürprizlerle bu kadar mı eğlenir bir insan? Doğru, pek inanmıyorum sanal alem üzerine kurulanlara ama bazen de yanılabiliyorum. Dün yine bu sanal ortamların birinden gelen bir mesaj güldürüp eğlendirdiği kadar merak da uyandırdı. Hiç tanımadığım sadece yaptığı tanımlamalardan, açıklamalardan bildiğim ama bir şekilde arada bir birbirimizden haberdar olduğumuz biri, şu an vitrindeki yeşil manolo blahnik'leri görüp beni anımsamış. Ne denir ki buna, cheers'den başka. Olsa şampanya kadehimi kaldıracağım. Ayrıca yarın gidiyorum Kanyon'a görebilmek için.

1 comment:

Anonymous said...

teşhislerin çok doğru da bu tanım hakkında, diane kruger için katılamicam...renkleri güzelden çok fazla bu kadın. o tanıma birebir uyan birilerine büyük iltifat oldu bu!