Friday, December 28, 2007

Cuma eğlencesi 6

Günlerdir boğazımda sanki dikenli tellerle çevrili hissini geçirebilmek için yaptığım türlü gargara, ilaç, pastil ve de en önemlisi "gece çıkmama" çalışmalarından sonra bir nebze daha iyi bir halde yine cuma eğlencesi deyip, güzel insanla başlıyorum.

Adını hâlâ ezberleyemiyorum ama maşallah people/vogue tipini ezberletti. Gayet güzel, nadir beğendiğim sarışın bir insan kendisi de giydiği elbiseleri pek bir beğensem de şu ayakkabılara olan takıntıyı çözebilmiş değilim. Gerçekten. 1 değil, 2 değil, 3 değil her hafta şuraya koyuyoruz bir resim, kız güzel, kıyafet güzel ama altta Kızılay tarafından verilmiş gibi duran şu çirkin siyah ayakkabılar. Yok mu, alamıyor mu diye merak ediyor insan? Alamıyorsa hediye de mi gelmiyor markalardan? Genişliği yarım dünya çapında, zengin bir sevgilisi yok mu elmaslarla bezenmiş bir şekilde hediye etsin bir çift Manolo, Sergio Rossi, Jimmy Choo. Hayır o da yoksa buradaki hayranlarına söyleyeceğim, adresine bir çift siyah klasik stiletto gönder, kap kızın gönlünü diyeceğim. Olmaz ki ama bu kadar zevksizlik!

Tam da beğendiğimiz güzel kızlardan diye yazdık kız uyuşturucu ile yakalanmış hapse atılmış sonra da kefaletle çıkmış geçen gün. Valla ne olacak bu gençliğin hali?Alkol, uyuşturucu, décadent süren bir hayat. Geçen gün Sekvotka ile konuşuyorduk, "alkol her türlü kötülüğün anası" diye yanılmamışızzzzz....

Ve işte sevdiğimiz insan. Az önce engin bilgi kaynağı People dergisinden okudum ki karısı ile beraber boşanma talebinde bulunmuşlar ki, o da gayet güzel bir insan, hiç bok atmayayım şimdi. Gerçekten şuraya her bir şeye yaptığım 5'lik, 10'luk listelerden bir tanesini de çirkin ama karizmatik erkek listesi yapsam benim için ilk sıradadır. Bu kadar mı beğenebilirim bir insanı? Haysiyetli, tavırlı, piç ruhlu, takım elbisenin yakıştığı, iyi kavga eden gibi duran, ağır bir insan. Valla şu saate kadar buralardan öyle "seviyorum meviyorum" gibi laflar etmişliğim yoktur, ilanı aşklar zordur benim için ama söylüyorum ki seviyorum kendisini...Derdim kendisinden küçük sean'lar yapmak istiyorum diye ama irlanda kökenli biri olarak maşallah yapmış iki tane erkek çocuğu. Ama bugün, şu an istesin, hemen yaparım bir tane küçük kız çocuğu.

Cuma bugün, parti var, açılış var, gecelerdir kaçırdığım partilerin yakalanışı var var da var. Bugün blog fani olsun, komik olsun, çok mu?

2 comments:

Anonymous said...

ben de seviyorum kendisini...
kitabını bitirdim, vereyim bir ara sana.

Anonymous said...

sevıyorummm kendısını...ortak sevdgımız herhalde tek kısı !!! bır ınsan yaslandıkca bukadar mı guzellesır..