Thursday, August 13, 2009

1, 2

Sarışın, kızıl, sakallı, tarz, kool, ağır insan-karşı cins beğenen olarak benden ve ondan ortaya çıkacak şu ikisi gibi olabilir. Ayrıca böyle de giydirir sokaklara çıkartırım (ama asla ve asla el kadar çocuğa papyon takıp sünnet çocuğu gibi ortaya çıkarmam. o ne ya? bu kadar itici bir görüntü olabilir mi? neden ki ayrıca?).
Şahsen bir tane olması, bir tane yapma taraftarıyım. Hiç öyle "evladımın kardeşi olsun şımarık olmasın, bencil olmasın" gibi ulvi düşüncelerim yok, bu konuda kendimi yerden yere atarak diretecek yapım zaten yok. Ortalıklarda gezinen ve herkesin yaşayarak gördüğü örneklerde de olduğu gibi kardeş-abi-abla durumlarında bile kişi gayet şımarık ve bencil oluyor, öyle oyuncağı paylaşma , odayı paylaşma durumu bir boka yaramadığını görmek yeterli geliyor bana.

Fakat Chanel torbası taşıyan , ortalıklarda atlayıp koşan ve mümkünse bundan daha sevimli little anotherstar komik olabilir, eğlenceli olabilir (lütfen bakıcı faktörünü unutmayalım. artık bakıcısız bir hayat biraz zor sanki). Hiç öyle "kadınsı arzular ve hormonal duygusallıllar" içerisinde değilim, resimleri gördüm komik geldi, bende bazı şeyleri merak eden, denemek isteyen takipçileri okusun dedim. Yoksa....

No comments: