Wednesday, March 19, 2008

Çok erken cuma eğlencesi

Burada olmayacağımdan giderayak cuma eğlencesi yazayım istedim. Varsın erken olsun.

Kız kim bilmiyorum ama sanıyorum amerikan reality tv dünyasının bir şeyi. Güzel değil alımlı değil, sıradan amerikalı işte. Elbisesi ayrıca çirkin. O düşük omuz öyle hiç olmamış. Ben de yakınlarda J.A.'nın aldığı muhteşem bir saten kumaştan elbise yaptıracağım ve omzumdan düşmesini istiyorum ama böyle hiç değil (satenden elbiseye, bluza bayılıyorum desem...). Fakat yukardaki çok kötü.

Kendisi sevdiğimiz beğendiğimiz bir insan ama burada sıradan çıkmış kendisi. Elbette insan olduğunu unutmamak lazım; onun da sivilceleri çıkıyor, güzel olmadığı günler, anlar mevcut everday life, bugün de kendisi everyday people olmuş sanki. Fakat bu mevzuların dışında şu el kadar köpek sevgisi nedir? Neden o el kadar köpekleri alıp bir de o salak çantalara sokarlar? Kadınlar neden böyle küçük köpek seviyorlar bir anlasam...
New York I Love You diye farklı yönetmenlerin oluşumu ile yeni bir film çekiliyormuş. Yönetmenlerden biri Scarlett Johansson imiş, filmde de arkadaşı Natalie Portman'ı oynatmış. Aslen İsrail doğumlu bir musevi olan Natalie Portman bu muhafazakar gelinlik içinde çok güzel gözükmese de yine de beğendiğim insanlardandır kendisi.
Ve Scarlett Johansson yönetmen koltuğunda deyip bitiririm.

No comments: