Tuesday, March 4, 2008

Kıskançlık

Garip duygudur kıskançlık. Pek anlamadığımı,hissetmediğimi kimi ise zaman çok garipsediğimi yazmışımdır ama anlaşılmaz yani tipik bir kız olarak da nadiren de olsa ıslıkla I'm just a jealous guy diye söylenmesine itirazım olmaz demişimdir.

Tehlikeli olabilecek bir duygudur kıskançlık. İşte burada tehlikenin boyutu kendine ve karşındakine olan güven ile şekilleniyor.

whatever...

Nadiren beraber tatile çıkan hatta arada 3 sokak olmasına rağmen nadiren toplu halde görüşen A. ailesi önümüzdeki günlerde La Bouqeria'ya doğru yola çıkıyor. Evet şehir çok güzel, evet şehirde hayat çok güzel, evet cava çok güzel, balıklar, tapaslar çok güzel ama asıl Barcelona güzel. F.A. ve ben ilk defa beraber tribünde maç seyredeceğiz. Elbette kendi atkılarımızla ama aynı tribünde. O gün Valladolid maçı varmış. Sırf bu yüzden pazartesi dönüyoruz, biletlerimiz de kulüp tarafından otele gönderilecekmiş. Yerimiz kategori 2. Yani stadın en muhteşem yeri değil ama yine de çok da güzel, pek de güzel.

Kıskançlık kısmı ise... Hissedenlerdeki elbette arızalı, hastalıklı bir kıskançlık duygusu olmayıp, sadece çok naif bir şekilde, beraber yapılamayanın hissettirdiğidir. That's life...

motto: "un peu de jalousie éveille un amour heureux qui s'endort", madame deshoulières

No comments: